2777
2789
عنوان

شوهر شما هم هیزه

596 بازدید | 39 پست

شوهر من به باسن خانومه خیره شده بود بعدشم خیره شد به موهاش که پشت ریخته بود بنده خدا حال و هوای خرید خودشم داشت شوهر من با چشاش داشت میخوردش ابنقدر چندشم شد به شوهرم گفتم اگ از شاله دختره خوشت اومده برو برام بخر

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعدش به خودش اومد دیگ نگاش نکرداخه چرا باید دخترا به خاطر امثال شوهرای من تو عذاب باشن🥲

آفرین به شعورت که فهمیدی مشکل از خانما نیست چون اکثر نی نی سایتیا یه جور دیگه فکر میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
بعدش به خودش اومد دیگ نگاش نکرداخه چرا باید دخترا به خاطر امثال شوهرای من تو عذاب باشن🥲

هیچ دختری که اعتماد به نفس داره بخاطر شوهرای شما تو عذاب نیست خیالتون تخت 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

برای منم همینه ، تو مجازی هم دنبال اینجور چیزهاست.متنفرم ازش،حتی تو بیرون یکی دوبار دیدم داشت با چشاش دختره رو قورت میداد.برعکس حالا برادرهاش میمیرن برای زناشون و اصلا به هیچ دختر و زنی نگاه نمیکنن.واقعا خدا بهمون شانس بده

چقدر شما خانم با شرف و مهربونی هستید که انقدر طرف همجنس خودتون هستیداز ته دل ارزومندم همسرت دیگه هیز ...

قربونت بشم دیگه برام مهم نیستش این روزا سعی میکنم ب جای شوهرم به خدا نزدیک تر بشم خداروشکر مهرش از دلم رفته🥰

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲