کار خوبی کردی کاش منم قبل عروسی این انگل رو از زندگیم حذف میکردم
ده سال باهاش بودم وی جایی دیدم دیگه کافیه.... ی شب ازماشینش پیاده شدم و گفتم اعلامیه ام دیدی نیاسمتش حتی... تمام شد.. تواون ده سال همهههههه کاربرام کرد پدربود عشق بود برادربود حتی جای مادرو خاهرم بود خیییییلی دوسم داشت. خیلی...
🕊به شوقَت چه غمها به جانم خریدم چه بَر من گذشت آن زمانی که دیدم تُ عاشق نبودی~~~خبر به دورترین نقطه جهان برسد، نخواست او، به منِ خسته ، بی گمان برسد. شکنجه بیشترازاین که پیش چشم خودت، کسی ک سهم تو باشد،،، ب دیگران برسد♡،، خداکند که........ نه نفرین نمیکنم، نکند به او که عاشق اوبوده ام، زیان برسد........... ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆nasakh.... 🎵ramin tajangi & masud jalilian🎶🎶🎵🎵
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند. ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم . پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!
ببخشید خاهر خطاب کردم جناب.. عذرمیخام اسمتون نکا نکردم بساز امضاترسیدم ب هیچ توجه نکردم.....
خواهش میکنم
شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند. ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم . پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!
اونجا بودم بسم الله نگفتن تو دو مرحله سرشو بریدن نصف گردنم موند رو کله
من خودم هم دیدم هم شنیدم حالا اینا چاقشون تیز نبوده بحثش جداس ولی کلن اینجوریه وقتی میخوان حیوانی رو سر ببرن اول تا نصفه سرشون میبرن میذارن کل خونش بره بعد اون قسمت گردن و نخاع رو قطع میکنن
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲