2777
2789

با اکانت فیک به رلم پیام دادم 

توی کامنت 

بهم گفت بیا پیوی فلان عکس را بفرست برام😐

بعد انقدر گرم و صمیمی حرف میزنه باهام

سه چهار خطی تایپ میکنه  :) 

بعد خودمو تک کلمه ایی جواب میداد

هی مسئله  رابطه جنسی را میکشید وسط  :)

خدا لعنتم کنه 

🍓

میگن که نباید برا پسرا صدتو بزاری اینه

*عضو گارد ویز بوک  #حسبی_لله  ذاتِ هَوَل و اِدعای تَعَهُد دَسخوش؛           🕷‌هر کی ازم ناراحته بیاد بگه از دلش در بیارم بذارم درش!    https://daigo.ir/secret/71136524603     مهربونا اینجورین که زود سین میکنن زود جواب میدن اگه بفهمن کسی از دستشون ناراحته همه کار میکنن تا از دلش در بیارن ولی همین مهربونا رو کسی آدم حساب نمیکنه ....!💔    ⚜︎دلِ بیچاره بمیر ، نازت خریدار نداره..      به غم بگین یکی دوروز منو فراموشم کنه...🖤    𝐈 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬    کفن‌شور‌🤍 آروم‌بشور👣 نداشتم‌نازکشی‌را🕸️ تابکش‌ناز‌مان‌را🚬       'تو سربازی در خط مقدم بودی... من فرمانده‌ای هستم که سرنوشت‌ها را با مشت آهنین می‌نویسم'               احساساتشو‌ قایم میکرد ولی یادش می رفت چشمانش حرف میزنند؛

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صدمو نذاشتم حتی نذاشتم دوسال دستش به بدنم بخورهولی خیلی هووله

پسرا همشون همینن

ناراحت نشو دیشب برام اتفاق افتاد کسی سمتش نبود اومد طرف من

جدی نگیر مجازیو

*عضو گارد ویز بوک  #حسبی_لله  ذاتِ هَوَل و اِدعای تَعَهُد دَسخوش؛           🕷‌هر کی ازم ناراحته بیاد بگه از دلش در بیارم بذارم درش!    https://daigo.ir/secret/71136524603     مهربونا اینجورین که زود سین میکنن زود جواب میدن اگه بفهمن کسی از دستشون ناراحته همه کار میکنن تا از دلش در بیارن ولی همین مهربونا رو کسی آدم حساب نمیکنه ....!💔    ⚜︎دلِ بیچاره بمیر ، نازت خریدار نداره..      به غم بگین یکی دوروز منو فراموشم کنه...🖤    𝐈 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬    کفن‌شور‌🤍 آروم‌بشور👣 نداشتم‌نازکشی‌را🕸️ تابکش‌ناز‌مان‌را🚬       'تو سربازی در خط مقدم بودی... من فرمانده‌ای هستم که سرنوشت‌ها را با مشت آهنین می‌نویسم'               احساساتشو‌ قایم میکرد ولی یادش می رفت چشمانش حرف میزنند؛

بیشتر ببینید

خب خوبه تو همین مرحله شناختیش..

بعضیا با دو جین بچه به این نتیجه میرسن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید