2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم بچم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبل بیرون رفتن از خونه با میزبان تماس بگیرین که اینجور نشه 

گرچه درکل به شما حق میدم نیم ساعت میچرخوندت جونش که بالا نمیومد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

همیشه تو همه چی لجباز باهاشون یا فقط موقع های اینجوری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم این همه گریه و جنجال درست نبوده برای پارک 

تصمیم ها مشترکه چون اسم زندگیتون زندگی مشترکه

همونطور که شما میخواستی بری پارک بچه و همسرتون هم دوست داشتن خونه باشن 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
زیادی گنده اش نمیکنی؟ اگه بخاطر این جریان بنظرم زیاده روی کردی.. حساسی مگر اینکه رفتارهای دیگه هم دا ...

نه بحث اینه ندید گرفتتم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
بحث پارک نبود بحث نشنیدن حرف من بود

اتفاوت فقط و فقط بحث پارک هست‌

اصلن حرف شما رو هم نشنیده باشه

مگه مرد رو خریدی؟؟؟؟

پس اونم لجبازی کنه بگه نه

فعلن ۲ تا بچه کوچیک شدین‌

و الکی زندگی شیرین خودت رو تلخ کردی

یکم بزرگ بشید

ی بچه بینتون هست.

این چ وضعشه هی گریههی گریهوالا الان مثل ی خواهر نصیحتت میکنم.این کارها چیهمگه بچه ایواسه اینکه پارک ...

عزیزم آدم حساب نشدم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
قبل بیرون رفتن از خونه با میزبان تماس بگیرین که اینجور نشه گرچه درکل به شما حق میدم نیم ساعت میچرخون ...

انگار من دل ندارم فقط بچه مهمه و خودش

عزیزم این همه گریه و جنجال درست نبوده برای پارک تصمیم ها مشترکه چون اسم زندگیتون زندگی مشترکههمونطور ...

بچم درک نداره عین نوزاده