حالم خیلی زیاد بده کاش میشد عکس چشام بزارم که تا چه حد پف داره باز نمیشن شوهرم کلا لجبازه منم هستم ولی اون بیشتر گردن هم نمیگیره دیشب قرار بود بریم جایی عید دیدنی حاضر شدیم رفتیم بیرون زنگ زدیم طرف خونه نبود شوهرم رف داروخونه قطره ویتامین برا بچه خواهرش گرف
دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اصلا تکلیفم معلوم نیست چی میشه . بچه ام مشکل گفتار و ذهن داره .آمادگی رفتن به مدرسه رو نداره .اردیبه ...
میدونه عزیزم چی میگی
ببر سنجش تست تخصصی میگیرم گفتار درمانی و کاردرمانی و مشاوره رایگان داره اگه قرار باشه بره استثنایی خیلی بهتر از مهر بره و پیش دبستان تو مدارس استثنایی ثبت نام کنید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم چقدر حساسی، بیخیاااال، برا هر اتفاقی که به طلاق فکر نمیکنن، امروز رفته بودم جلسه مدرسه پسرم، دیر تموم شد اومدم دیدم حیاط با به بچه کوچکتر کلاس اولی وایستادن حرف میزنن، گفتم چی میگفت،میگه گفت خوش به حالت مامانت میاد دنبالت مامان من طلاق گرفته رفته دلم هم براش تنگ شده😔😔 به خدا حیفه این بچه ها این جور غصه دار بشن، طلاق برا قبل از بچه دار شدنه