2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکه همه خرج مخارج ازدواج حتی جهاز با داماد باشه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 116 پست
خب خونه داشتن انتظار بالایی هست ولی میتونیم باهم دیگه بدستش بیاریم اینطوری قشنگ تره ، من پابه پای هم ...

من دوس ندارم 

اسکلم بیام عمرمو بزارم پا به پای یکی

تازه خودمم شاغلم میتونم خونه بخرم ولی وظیفه اون بود

پسری که نداره نباید اصلا خواستکاری بره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
چه ربطی داره اینم شده بهونه اره چون خونه مستاجریه اصلا وسیله نمیخواد بعدشم جایی که رسم نیست دیگه نیس ...

خیلیم ربط داره 

اگه خونه نداری باید حداقل وسایل بزرگ چند تیکه بخری 

نه اینکه آماده بری تو یه خونه بشینی وفقط ایراد بگیری 

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم ربط داره اگه خونه نداری باید حداقل وسایل بزرگ چند تیکه بخری نه اینکه آماده بری تو یه خونه بشین ...

خب آره کمک کردن هم قشنگه😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

من دوس ندارم اسکلم بیام عمرمو بزارم پا به پای یکیتازه خودمم شاغلم میتونم خونه بخرم ولی وظیفه اون بود ...

نمیدونم خانومای ترک خیلی بسازن و مغز اقتصادیشون خوب کار میکنه کلا معروفه

در عرض چند سال همسرشون رو صاحب خونه و ماشینو .... میکنن😅

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

نمیدونم خانومای ترک خیلی بسازن و مغز اقتصادیشون خوب کار میکنه کلا معروفهدر عرض چند سال همسرشون رو صا ...

نمیدونم من الا با کسی که اینارو نداشت اوکی نمیشدم کلا

اینام ب مغز اقتصادی نیس ب عرضه پسرس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
چه ربطی داره اینم شده بهونه اره چون خونه مستاجریه اصلا وسیله نمیخواد بعدشم جایی که رسم نیست دیگه نیس ...

چرا 

برا خونه خود پسره جهزیه میدن بقیع جاها پسر باید وسایلای بزرگو بگیره

بیشتر ببینید
تو سایت هستم کارمم دارم انجام میدم مثل بعضیا تو خونه بابام لم ندادم منتظر شاهزاده با اسب سفید باشم ک ...

کارت ز زر کردن اینجاس؟

چقد نفهم و پررویییی

بیشتر ببینید
خب آره کمک کردن هم قشنگه😊

به خدا یه دوستام بهترین جهاز گرفت  

شوهرش هیچکاری براش نکرد  نه طلا ،نه عروسی ، نه خونه (مستاجری رفت )هیچی همیشه هم بش می گفت خانوادت برات کاری نکردن  در حالی که خانوادش براش بیشتر از این شوهر  مایه گذاشته بودن 

مردا خیلی پرو اند 

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊
نمیدونم من الا با کسی که اینارو نداشت اوکی نمیشدم کلااینام ب مغز اقتصادی نیس ب عرضه پسرس

آره خب اونم خیلی تاثیر داره 😊

به خدا یه دوستام بهترین جهاز گرفت شوهرش هیچکاری براش نکرد نه طلا ،نه عروسی ، نه خونه (مستاجری رفت ...

خوب و بد همه جا هست . خدا به آدم یه آدم اهل قسمت کنه 

مادربزرگم همیشه میگه : بالام سنی انشاا... اهلینن توشَسَن 😊

من کاری به ایشون ندارم ! در کل نظرمو گفتم بله هزینه ها باید تقسیم بشه نه فقط پسر

منم منظورم اینه که این آقا یک بام و دو هوا هستن برا خودش دوس داره خانواده زنش کمک کنن درک کنن 

ولی برا خواهرش ن ؛میگه  رسم نیست و....

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃