2777
2789

دیروز با دوست پسرم رفتیم کافه

بعدش با داداشش تصویری زنگ زدن ،بهم گفت که تو ام باید بیای تو تماس با داداشم حرف بزنی

خب من نخاستم تصویری حرف بزنم کلا بدم از تماس تصویری میاد اما گوشیو بش میداد صوتی کلی ام باهاش صحبت میکردم

خب منم گفتم می‌شینم بغل دستت تو صحبت کن یا می‌شینم رو ب روت دیدم به  داداشش گفت بزار دوربین و بگیرم عقب نگا ایشون کن منم پا شدم اومدم بیزون از اچالیق گوشیمو جواب دادم هم اینکه نمیخاستم تو تماس بیام

بعد ک اومدم و قط کردن گفت بدم میاد انقد خز بازی در میاری پایه باش یکم مگه چی میشد تو تماس باشی

خب خیلی ناراحت شدم واقعا

بعدش زنگ زد به دوستش گفت منم دارم میام پیشتون

اومد و منم پا شدم سلام علیک و نشست رو ب رومون

منم موذب بودم چون تاحالا ن باهاش حرفی زده بودم ن دیده بودمش

دیدم دوستش گفت منو عشقم باهم همش تصویری حرف می‌زنیم ، دوست پسرم داشت از خاطرات باهم بودنمون حرف میزد منم چیزی نمیگفتم در حد ی پوزخند تا اینکه پسره دوستش ی لحظه رفت بیرون از کافه بعد دیدم گفت چرا هیچی نمیگی بدم میاد ساکتی اجتماعی باش یخوردع و فلان

نگا اونا همش باهم تصویری حرف میزنن

خیلی خیلی باهم خوبن اما تو تماس تصویری نمیای اصلا و فلان

خیلی بم برخورد، بخدا من خیلیم اجتماعیم در حد خودمم سرزبون دارم ولی شخصیتم طوریه با همه سریع اوکی نمیشم 

حق با منه یا اون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین منم همینطوری ام با غریبه ها حرف نمی‌زنم و از بعضی کارها هم خوشم نمیاد

اما حق رو میدم به اون آقا میدونی چرا ؟ چون که تموم مدت نشستی نگاهش می‌کنی و اون هرچی دلش میخواد میگه ... اگر واقعا اجتماعی هستی خب بگو از بعضی کارها خوشم نمیاد یکیش تماس تصوریه ... وقتی با داداشت تا حالا هیچ برخوردی نداشتم چجوری صمیمی باشم و تصویری حرف بزنم ؟ 

راستش از دستت خیلی حرص خوردم 

در آخر خودم کلا مخالف این روابط هستم 

لحظه های آخر زندگیم باور نداشتم که وقت رفتن باشه ...... وقتی نفس های آخرم رو می کشیدم به این فکر میکردم اگر داد بزنم 😭😭مادر متوجه بشه حالش از من بدتر میشه ... میخواستم آروم و بی دردسر برم ... اما یک دختر کوچولو واسطه شد که از پیشت نرم ...

بیشتر ببینید
تو ک راحت بقیه رو قضاوت میکنی نون و آبشونم بده دیگه

قضاوت کجا بودددد؟؟؟؟

خودش دارہ میگ دوست پسرم وقتی با یکی کہ غریبس و ھیچ نسبتی بینشون نیست دوست میشہ با اون یکی ھم جور شہ