2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی ی مشکلی دارم هیچ کی نمیدونه خانمها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 47 پست

اسی هیچ کس از آدمی که بهش بچسبه خوشش نمیاد... خودت تصور کن حتی نتونی بری خونه برادرت.... همش شوهرت بهت بچسبه... واقعا اذیت کنننده ست

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

عزیزم بعضی خانما فکر میکنن بایدبه شوهر بچسبن این یعنی عشق ولی مردهاخوششون نمیاد وممکنه ازت دلسرد بشه 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سریع عروسی کن عزیزم تا مشکلت حل شه

یعنی عروسی کنه دیگه درست میشه ...اخلاقش و باید درست کنه این چه حرفیه ..مگه بعد عروسی مرد جماعت هیچوقت تنها نمیره خونه مادرش یا جای دیگه ..نمیشه که همش وصلش بود ..الان شوهرمن از دیروز صبح رفته خونه مادرش ظهر میاد ...نمیشه که وصله بود .

وای ببخشید اینجوری میگم اما اعصابم خورد شد. از الان اینجوری سواری بدی بری تو زندگی نمیتونی پیادش کنیا. هر چیزی حدی داره. چرا هر شب باید خونه ی شما بخوابه؟؟؟؟؟؟؟؟ عجباااا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید

سرکار نمیره ینی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
یعنی عروسی کنه دیگه درست میشه ...اخلاقش و باید درست کنه این چه حرفیه ..مگه بعد عروسی مرد جماعت هیچوق ...

گفتم شاید بخاطر دلتنگی این ی روز میگه..اگه غیر اینه ک آره باید حساسیتش برطرف بشه چون خودشو همسر و دیگران عذاب میکشن