2777
2789

من 7 ماهه عقدم همه چیمون اوکی هست فقط من ی مشکلی دارم ک خودمم دارم اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم

از روزی ک عقد کردیم همسرم همش خونه ما بوده ی شبم خونه نرفته هر وقت رفته خونشون باهم رفتیم و برگشتیم

حالا ی وقتایی ک تنها میره خونه من اذیت میشم حساس شدم میگم نکنه ی حرفایی بزنن ب من نگن و هی میگم یعنی چیکار میکنه و چیا میگن

بیشتر حساسیتم هم رو جاریم هست ک همش اونجاست و همسرم خیلی باهاش اوکی و راحته

ایشون اسیره یا شوهر !!!!

اینقدر کنترل کردن واقعا خوب نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب کنار همیمن... من نامزدم هفته ی یک. بار میاد.. کلی غر میزنم.... عزیزم اینقدر کنترل کردن خوب نیست.... خوب بگه جاریت... پشت سر منم حرف هست ـ... مگه میشه دهن همه ی مردم رو ببندم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یا حسین چخبره هرشب اخههه خانوادت چیزی نمیگن چطور روتون میشه اخه 

من خودم امروزی هستم عقدم هستم ولی هفته ای یکبار همسرم در حد ۱ساعت میاد ک اونم من  بش گفتم باز زیاده ۲هفته یکبار بیاد 

چرا اینقدر هم دیگرو کنترل میکنید اخه