2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی ی مشکلی دارم هیچ کی نمیدونه خانمها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کارش مردونست

ببین عزیزم یچی رو الان خواهرانه دوستانه دارم بهت میگم تجربه 1 سال عقد خودمه تو اشتباه منو تکرار نکن 

منم وقتی عقد بودم همش شوهرم پیشم بود انقد دوتامون وابسته شده بودیم که 3 روز شوهرم نبود من واقعا مریض میشدم جوری مریض میشدم که قشنگ تا 10 روز میوفتادم خونه منی که سال به سال مریض نمی‌شدم اونم همینطور بود ولی بعد که ازدواج کردیم همش میخواست ازم فرار کنه یجورایی به خلوت خیلی بیشتری نیاز داشت ولی من بیشتر وابسته شده بودم و این خیلی مشکلات زیادی ایجاد کرد که تا مرز طلاق هم رفتیم الانم همچین اوکی نیست زندگی مون فقط خدا باید بهمون کمک کنه پس حواست باشه حتما حتما رفت و آمد رو کنترل کنی همو بیرون میخواین ببینین ببینین ولی شب خیلی پیشه هم نمونین خودت مدیریت کن دیگه حواست باشه اگه 2 شب اومده پیشت دیگه بقیه شبا رو تو هفته بهونه بیار بگو نمیشه الان بیای بیشتر چت کن باهاش بحثو ببر جای دیگه 

و در آخر حرفه هیچ احدی برات مهم نباشه الان خب مثلا پشتت حرف بزنن چی میشه؟! هرچیم بگن....؟! 

شاید اینطوری بهتر بتونی شوهرت رو بشناسی و بهتر بتونی تصمیم بگیری خیلی بهتره که از الان اخلاقش دستت بیاد قبل اینکه ازدواج کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید