2777
2789
عنوان

رلم میگه بلد نیست باهام رفتار کنی

445 بازدید | 51 پست

خیلی پسر خوبیه قصدش ازدواجه و هر بار هم میگه دیشب گفت تو بلد نیستی با ی پسر چطور رفتار کنی 

گفت دستم درد میکنه منم گفتم چکار کردی مگه گفت بیرون بودم منم گفتم عیب نداره فردا خوب میشی

اونم گفت تو اصن احساسات نداری و ...

منم گفتم اع من ندارم؟گفت اره

شب بخیر گفتم و رفتم 

دیگه صبح نه اون پیام داد نه من 

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

اون انتظار داشت بگی اخ من فدای دستت شم که درد میکنه بیا بغلم بخواب تا ماساژ بدم برات خوب شی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب اینجوری گفته که پیگیر شی چرا و بگی مواظب خودت باش و دکتر رفتی یا نه و این چیزا،برای همین گفته بلد نیستی ،همونطور که شما نیاز به محبت و توجهش داری اونم نیاز داره اگه بهش علاقه داری و قصدتون جدیه باید بهش اهمیت بدی نه اینکه بیخیال از کنار مشکلات و مسائلش بگذری

خوب میکنی بابا. نباید مثل مادرش رفتار کنیولی خب تو اینجور مواقع بگو بیشتر مراقب خودت باش عزیزم

اره دقیقا

اره باید همین جمله رو میگفتم

از اون دسته هاست دوست داره نازشو بکشی

انتظار ابراز احساسات بیشتری داره

خب اگه با ابراز احساسات اذیت نمیشی چه اشکالی داره یکم بیشتر اهمیت بده

الان هم میتونی پیام بدی حالشو بپرسی بگی دستش چطوره هنوز درد میکنه یا نه و...

اگه هم کلا اهل ابراز احساسات نیستی و اذیت میشی بحثش مفصله پس فردا احتمالا ازدواج هم کنید به مشکل بخورید چون ظاهرا پارتنر شما توقع ابراز احساسات داره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
اون انتظار داشت بگی اخ من فدای دستت شم که درد میکنه بیا بغلم بخواب تا ماساژ بدم برات خوب شی

اره همینطوره  

شاید منتظر بوده باهاش همدلی کنی و قربون صدقه بری..شایدم زیادی مهرطلبه و کمبود توجه داره

اره خیلی مهر طلبه 

انتظار ابراز احساسات بیشتری دارهخب اگه با ابراز احساسات اذیت نمیشی چه اشکالی داره یکم بیشتر اهمیت بد ...

نه من اذیت نمیشم

فقط یخورده خجالتیم

برم پیام بدم؟یا وایسم خودش پیام بده؟

چون قهریم با هم دیگه