2777
2789
عنوان

جاریم سعی داره با همسر سابق شوهرم زندگیمو خراب کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39057 بازدید | 136 پست
شوهرم آدم مظلومه پیش من واقعا برای تنها کسی که زبون نداره منمشایدم از روی احترامه اما من واقعا اعصبا ...

هم تقصیر خودته هم شوهرت 

چرا باید دوتا نامحرم کنار هم بشینن بگو بخند کنن؟! 

مخصوصا وقتیکه یکی شون یا هردوشون خانواده تشکیل دادن؟! ینی همسرت یه نه نمیتونست بگه؟! نمیتونست بره جای برادرش بشینه؟! نمیتونست حداقل بگو بخند نکنه؟! 

حدو مرز محرم نامحرم برا همینه که همچین مشکلاتی پیش نیاد 

شما چی عزیزم؟! اولا اشتباه کردی وقتی با جاریت دوست بودی همه چیو گفتی بهش میدونستی ما حدیث داریم هیچوقت هیچوقت با بهترین دوستت هم همه چیو نگو چون دنیا کاراش معلوم نیست یه روز باهم دوستین یه روز دشمن متوجه میشی چی میگم؟! 

بعدم باره اول جواب ندادی اوکی باره دوم چرا هیچی نگفتی؟! چرا گذاشتی یه غریبه بیاد کناره شوهرت بشینه؟! میگفتی به جاریت فلانی جون من از وقت داشتم کمک مامان میکردم خسته شدم برا چیدن سفره شام شما کمک مامان بکن من میخوام یکم بشینم بعد میرفتی کناره شوهرت میشستی تنهاش نمیزاشتی 

بعدم درسته که شما با شوهرم ت خیلی خوب و صمیمی هستی ولی لازم نیست اینو جلو همه جار بزنی بغل کنین همو بلاخره چشم حسود زیاده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
کل دردسرای من با جاریم هست و واقعا خسته شدممنو همسرم با عشق فراوانی نامزد کردیم و واقعا تا پای مرگ ب ...

عزیزم متاسفانه بدترین کارو کردی 

من تاپیک آخرین رو هم خوندم تا جاییکه رفتی خونه شون و گل بردی و اینا خوب بود ولی آخرش رو خراب کردی عزیزم تو که میخواستی جداشی حداقل دشمن شاد نمیکردی خودتو الان جاریت و دخترخاله شوهرت تو کو ن شون عروسیه بخاطر حسادتی که به تو کردن شوهره ببخشید احمقتم نمی‌فهمه الان چه گندی زده پس فردا که تنها شد و دوباره نارو خورد از دخترخالش اونوقت میفهمه چی از دست داده شما که میخواستی جدا شی جلو اونا با شوهرت اینجور بحث نمیکردی حداقل حلقه تو نمینداختی بعدا بهش اینا رو میگفتی تا یه مدت هم جواب نمیدادی و جدا میشدی و تمام حالا هم کاریه که شده 

دیگه مادرجان مادرجان نکن 

اصلا نه پیام بده نه جواب زنگ رو بده 

به مامانت بگو به مامانش بگه که اون به شوهرت بگه بیاد برا طلاق توافقی لطفا لطفا لطفا حرف نزنی دیگه باهاش خر نشی توجیه های مسخره شو قبول کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همسرت باید تو این جور جمع ها کنارشما باشهـ. اگه میبینی کنارت نمیاد بدون یه جای کارمیلنگه. فرداهم محکوم به حسادتت میکنن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
دقیقااااا دقیقانوتیف پیامش میاد برام میگه عشقم تو میدونی من فقط عاشق خودتم و این دختر خالمه نمیتونم ...

شوهرت اگه بی محلی کنه میمیره مگهههههههه

بعد دخترخاله عادی که نیست قبلا نامزد بودننننننن ..همسر سابق محسوب میشه

اصلللللللللا کوتاه نیا

شوهرتو ادب کن تا دخترخالش فکر نکنه عنیه

شما باید فکر اساسی کنید  با همسرتون صحبت کنید اگر شما و زندگیتون و دوست دارن  دور دختر خاله و جاریتون و خط بکشن   مشخصه دختر خاله و جاریتون به شما حسادت میکنن و رفتارهایی که نشون میدن سنجیده نیست   شما برای زندگیتون باید با کمک همسر از اینا فاصله بگیرید  وبه خودتون مسلط باشید

عزیزم من کاملا دزکت میکنم منم مثل شما دختر باموقعیت و تخصیل کرده ای هستم و عقد کردم با مردی منفعل و بیشعور 

من سنم ازشما خیلی بیشتره اما هم مشاور هم بچه های اینحا گفتن ازین شوهر در نمیاد

خداروشکر پدر حامی داری من ندارم درس درستی بهشون بده بفهمن تنها نیستی

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

17 تا صفحه رو خوندم قفل بود اونجا جواب بدم اومدم بهت بگم شوهرت یه ماست به تمام معناست اگر سیاست نداری جمعش کنی زودتر تمومش کن مادرشوهرم خواهرش و دختر خواهرش بتو ترجیح میده تنها کسی که پشتته پدر شوهرته که اونم از زنش حرف شنوی داره فعلا هم اصلا جواب هیچ کسیو نده یه دنده وایسا بگو طلاق اگر ختم به خیر بشه شوهرت میفهمه زن داره پس باید تعهد هم داشته باشه اگر ختم بخیر نشه چیزه مهمی از دست ندادی شوهر بی تعهد و بی مسئولیتی داری به درد زندگی نمیخوره پیرت میکنه 

عزیزم من دقیقا شرایط تو رو دارم. یعنی شوهرم قبل از من با دختر خالش نامزد بوده و با هم ازدواج نکردن.

وقتی وارد این خانواده شدم هرجا و هر مراسمی بود، خواهر شوهر هام اونو دعوت میکردن و فقط پیش اون مینشستن و با اون حرف میزدن.

ولی من خیلی بی تفاوت رفتار کردم طوریکه اصلا برام مهم نیست.

اتفاقا با اون خیلی صمیمی رفتار میکردم، یعنی تو اصلا برام مهم نیستی... و رابطه خودم و شوهرم و خراب نکردم.

اونا کی هستن اصلا که بخوان منو اذیت کنن

تا دو سه سال اوایل ازدواج همین بود.

الان دیگه فهمیدن نمیتونن منو ناراحت کنن. تمومش کردن. من و شوهرم روز به روز بهتر شدیم باهم

عزیزم لطفا یه فکر اساسی بکن

دور جاریت رو کلا خط بکش که معلومه زخم خورده س ...

ولی در مورد نامزدت واقعا جدی فکر کن 

با معذرت خواهی چیزی درست نمیشه

فردا تو مهمونیا این دختر خاله همیشه هست

همسرت هم انگار بدش نمیاد...

الان که پدرت پشتته 

حواست باشه،عشق کیلویی چند وقتی از ترس پدرت بهت چشم بگه...

به نظر من سایه اون دختر خاله لعنتی تو زندگی ته...

در مورد رابطه تون هم خوب شما محرم بودید و کار خلافی نکردید...

آینده تو خراب نکن...

اگرم میخای زندگی کنی تعهد محضری بلاعزل و محکم بگیر...

بعد ده سال زندگی فهمیدم خانواده شوهر هرچقدر کرمو هم باشن اگه شوهر بهشون رو نده و محل نده هیچ غلطی نمیتونن بکنن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

کاش همونجا عکس العمل نشون میدادی و یه چی به دخترخالش میگفتی با جاریت هم قطع ارتباط کن خیلی مارمولکه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم