2777
2789
عنوان

رلم میگه بلد نیست باهام رفتار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 51 پست
نه اینجوری فک نکنپسرا یهو خسته میشن

یک سال نیم خسته نشده ولی به قول تو میفهمم که اره دیگه اون آدم قبلی که جونش واسه ناز کشیدن من میومد نیست هستاااا به اون شدت نه نمی‌دونم از رفتار منه یا طول مدت رابطه اینجوری مجاب می‌کنه 

خداییش خیلی بی احساس جواب دادیانگار برات مهم نبودهآخه یعنی چی عیب نداره خوب میشی😐😂

خیلی خجالتیممممم

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه من اذیت نمیشمفقط یخورده خجالتیمبرم پیام بدم؟یا وایسم خودش پیام بده؟چون قهریم با هم دیگه

احتمالا از این ناراحتی پسر چرا قهر می‌کنه اونم ناراحته چرا اونجوری حرف زدی به نظرم یه شعر کوتاه عاشقانه بفرست ری اکشنشو ببین چند سالشه 

یک سال نیم خسته نشده ولی به قول تو میفهمم که اره دیگه اون آدم قبلی که جونش واسه ناز کشیدن من میومد ن ...

اره 

یکم تغییر کن خیلی جذاب میشی براش

نه من اذیت نمیشمفقط یخورده خجالتیمبرم پیام بدم؟یا وایسم خودش پیام بده؟چون قهریم با هم دیگه

اگه سر موضوع دیگه‌ای قهرید نمیدونم اون فرق میکنه

ولی اگه همین که سر همین موضوع بعد شب بخیر دیگه بهم پیام ندادین رو میگی قهر به نظرم پیام بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خیلی خجالتیممممم

تو رابطه ی عاشقانه و نامزدی و اینا خجالتو باید بذاری کنار

بهش پیام بده بگو دستت بهتره؟

نیاز نیست عذرخواهی چیزی کنی ها، ولی احوالشو بپرس

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
احتمالا از این ناراحتی پسر چرا قهر می‌کنه اونم ناراحته چرا اونجوری حرف زدی به نظرم یه شعر کوتاه عاشق ...

20 سالشه ولی هیچیش به 20 ساله های الان نمیخوره 

خیلی پاک  و مثبته

اگه سر موضوع دیگه‌ای قهرید نمیدونم اون فرق میکنهولی اگه همین که سر همین موضوع بعد شب بخیر دیگه بهم پ ...

نه فقط سر همین بود

اره یکم تغییر کن خیلی جذاب میشی براش

تو که بی احساس تر از منی😂

من بی احساس نیستم دوست ندارم لوس شه از مردی که لوس شه خوشم نمیاد مرد وقتی چاقو خورد هم باید بگه اشکالی نداره 

توام احتمالا خجالتی هستی

خب انتظار یه ازدواج موفق هم تداشته باش مگه مردا احساس ندارن این چه بچه بازی یه اگه ظرفیت یه رابطه و رو ندارین چرا وارد میشید 

اگه مرد خوبیه از هر لحاظ چرا اینجور رفتار میکنی یه عده با یه مرد دیگه هر اسمی باشه رو بقیه میزارن 

تو رابطه ی عاشقانه و نامزدی و اینا خجالتو باید بذاری کناربهش پیام بده بگو دستت بهتره؟نیاز نیست عذرخو ...

اره الان پیام میدم