2777
2789
عنوان

به نظرتون هنوزم پسر خوب تو جامعه هست⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
وزه یعنی سلیطه اون بنده خدا یه حرفی زد معنیشم نمیدونست توش موند سلیطه گری ام خوب نیس بار منفی داره ...

اره میخواستم ببینم منظورش از وزه اینه

یا کلا منظورش دختر فعال و خوش سر و زبون و این حرفاست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
چقد خوب دوست داشتن همینه که تغییرات مثبت بزاره روت ..نه افسردگی و استرس و لاغری و

من اون یک ماه که با همکلاسیم بودم هرگز یه چیزاییش فراموشم نمیشه توو اون یک ماه انقدر استرس داشتم ولم کنه جوش زدم که هنوززز بعد 4 سال یه دو سه تاش جاش مونده 5 تا دکتر رفتم لیزر جای جوش آر اف ولی 3 تاش رو گونه ام موند ولی مشخص نیست با دقت زیاد معلوم میشه لاغر لاغر شدم روحم می دونست مناسبم نیست وابستگی سمی داشتم که با کمک خانواده ام نجات پیدا کردم ولی تجربه ای شد که هم پخته بشم هم به خدا نزدیک بشم و قدر عشق و قلبم رو بدونم

جای جوشام نعمت و نشونه خداست یه جورایی فقط خودم می بینمش بقیه باید دقت کنن ولی می دونم مهر خداست که فقط خودم خبر داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزه یعنی سلیطه اون بنده خدا یه حرفی زد معنیشم نمیدونست توش موند سلیطه گری ام خوب نیس بار منفی داره ...

من نمیدونم ینی چی😂😂

چرا الکی حرف تو دهن ادم میزاری عجبا سخته جای دیگران حرف درنیاری خیلی بدم اومد از این کارت توقع نداشتم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من نمیدونم ینی چی😂😂چرا الکی حرف تو دهن ادم میزاری عجبا سخته جای دیگران حرف درنیاری خیلی بدم اومد ا ...

😂😂😂خب بگو معنیش چیه بدت نیادشوخی میکنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

چرا همش فکر میکنید شما دخترها همتون مقدسین

اصلا تو این تاپیک حرفی از دخترا زده نشده که مقدس باشن یا نباشن

نقدی هم از پسرا نشده که اینقدر گارد دارید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
😂😂😂خب بگو معنیش چیه بدت نیادشوخی میکنم

خوبه حالا حواسم بود داری پشت سرم حرف میزنی

وزه ینی دخترای کم سن ک خیلی وارد و تیزن ب گویش تهرانی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خوبه حالا حواسم بود داری پشت سرم حرف میزنیوزه ینی دخترای کم سن ک خیلی وارد و تیزن ب گویش تهرانی

پشت سرت چرا 🤣🤣 خوبه ریپلای کردمتا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

پشت سرت چرا 🤣🤣 خوبه ریپلای کردمتا

ن ریپلای الان کردی داشتم جواب اسیو میدادم دیدم یکی نوشته این خودشم نمیدونه یچی گفته مونده توش ولش اومدم ببینم کیه انقد با من بده دیدم عههههه شماایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید