2777
2789
عنوان

به نظرتون هنوزم پسر خوب تو جامعه هست⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
هست ولی شانس میخواد و دختر وزه

وزه یعنی چی؟

الان توصیف منفی‌‌ایه یا مثبت؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خب این که فقط جنبه‌ی مالیهاخلاقی و شخصیتی هم خیلی مهمه ظاهر هم قطعا مهمه

دیگه صد در صد نمیشه که آدمی مورد پسند باشه هر خوبی داشته باشه ی بدی هم داره..مهم اینه که به چی اهمیت می دی ..شاید کسی یه مدل دیگه بپسنده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه من برادرشوهرم ۷ سال با یکی بود شب و روزشون با هم بود بعدشم رفت زن گرفت و به دختره گفت من دیگه زن ...

البته من اطرفم چندین مورد دیدم که دوست بودن و با هم ازدواج کردن

و خب صرفا منظورم همین مسئله نبود من بیشتر اون ویژگی‌های اخلاقی مدنظرمه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
وزه یعنی چی؟الان توصیف منفی‌‌ایه یا مثبت؟

کجایی هستی؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
دیگه صد در صد نمیشه که آدمی مورد پسند باشه هر خوبی داشته باشه ی بدی هم داره..مهم اینه که به چی اهمیت ...

صد در صد کامل که نه

ولی خب منطقی هم نیست یکی مثلا پولدار باشه ولی اخلاقش افتضاح باشه باهاش وارد رابطه بشی

یا یکی خوش اخلاق باشه ولی اصلا هدفی تو زندگی نداشته باشه کار و پول براش مهم نباشه

و...

بیشتر ببینید
کجایی هستی؟

چه فرقی داره؟

بیشتر ببینید
چه فرقی داره؟

خب اکثر مرکز نشینا میدونن اون ینی چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

منظرم معنای خود کلمه بود به طور کلی که متوجه منظورت شدم

ولی گاهی یه سری کلمات هرچند قصد ما نباشه ولی بار منفی هم دارن میخواستم ببینم شما از کدوم لحاظ منظورته

بیشتر ببینید
منظرم معنای خود کلمه بود به طور کلی که متوجه منظورت شدمولی گاهی یه سری کلمات هرچند قصد ما نباشه ولی ...

بار خاصی نداره دیگه همون معنی کلمه اکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

ما یه صاحبخونه داشتیم زوج جوون بودن ..خانمه همیشه مرتب و آراسته..لباسا خوشگل..ولی از ی طرف خیلی می ساخت تو زیرزمین زندگی می کرد ..مخارج خونه هم همینطور..سر یک سال دوباره خونه خریدن..دو نفر باهم روراست و همدل باشن سختی کشیدنشم قشنگه و باعث رشد و پیشرفت هم بشن..نه مثل من و شوهرم .از بس بهم بدی کرده اصلا نمیخوام پیشرفتی داشته باشه

بله هست نمونه اش پارتنر خودم گرچه دیگه شوهرمه کم کم  دوشنبه میاد من رو بگیره  

نزدیک 6 سال هست میشنامش کنارش آرامش دارم یکبار نترسیدم که یهو ولم کنه و دلم بشکنه از 18 سالگی تا 20 با همه کارای سمم کنار اومد و خیلی مسخره ام می کنه یه بارم تازه ولش کردم رفتم با همکلاسی دانشگاهم 1 ماه اون زمان اوایل 20 بودم وقتی کات کردم کنارم موند و گفت بچه بودی عیب نداره گرچه بعد کاتم 8 ماه با خودش هم هیچ ارتباطی نداشتم گفت برو خودت رو به خدا نزدیک کن و خودت رو بساز برگرد از اونجا به بعد که دوباره ارتباط گرفتیم واقعا عاشقش شدم(بار دوم رابطه مون عاطفی شد 18 تا 20 اون دوسم داشت من نه شبیه دوستم بود) و 4 سال هست که با تمام سختی ها و چالش ها و دعوا ها بازم کنار همیم...خیلی آرامش دارم حتی وقتی قهریم می دونم نمیره و بازم حواسش هست درسم بهتر شده گاهی کشیک دارم و کلی بهم انرژی میده

دعا کنید خوشبخت بشم از خواستگاری میترسم  بابام چیزی بگه البته می دونم اگر مخالفتی هم بشه کنارمه

بله هست نمونه اش پارتنر خودم گرچه دیگه شوهرمه کم کم دوشنبه میاد من رو بگیره نزدیک 6 سال هست میشنام ...

قدرشو بدون واقعا الان آدم امن کم پیدا میشه 

پایدار باشین

بیشتر ببینید
بله هست نمونه اش پارتنر خودم گرچه دیگه شوهرمه کم کم دوشنبه میاد من رو بگیره نزدیک 6 سال هست میشنام ...

چقد خوب دوست داشتن همینه که تغییرات مثبت بزاره روت ..نه افسردگی و استرس و لاغری و

چه فرقی داره؟

وزه یعنی سلیطه 

اون بنده خدا یه حرفی زد معنیشم نمیدونست توش موند 

سلیطه گری ام خوب نیس بار منفی داره  از خدا بخاه فقط بهترینا نصیبت بشه باخراب بازی واینا آدم چیزیو بدست نمیاره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

🫠🙄😂🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃