2777
2789

پسری که هدف داشته باشه واسه زندگیش

تو رابطه صرفا یه پارتنر برای رفع تکلیف نباشه رفیقت هم باشه با هم تلاش کنید با رشد کنید با هم موفق بشید با هم خوش بگذرونید

و رابطه رو یه چیز موقتی و سرگرمی ندونه همه چی براش جدی باشه

من حس می‌کنم از اینا خیلی کمه یعنی کم میشه پیداشون کرد من که تاحالا ندیدم تو اطرافیانم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره هست 😁🖐 من خودم ۴ تا برادرشوهر دارم همشون همینجور پسرهایی هستن! اما حیف قصد ازدواج ندارن 😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هست ولی دختر زرنگار تورشون میکنن..الان دخترا دنبال تیپ و قیافه و ظواهرن.. خودم یه پسره می شناسم نمی دونم کارش چی بود ولی درآمدش خوب بود انگار.. کاری داشت مرخصی ساعتی می گرفت بعد دوباره برمی گشت..یه خونه دو طبقه نقلی خریده بود داده بود مستاجر..مخ اقتصادیش خوب کار می کرد..اما به خودش نمی رسید می دیدیش انگار هیچی نداره..سرشو کچل می کرد از ته می زنه..سوار دوچرخه میشه..شاید اینجور پسند هرکسی نباشه

هست ولی شانس میخواد و دختر وزه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
هست ولی دختر زرنگار تورشون میکنن..الان دخترا دنبال تیپ و قیافه و ظواهرن.. خودم یه پسره می شناسم نمی ...

خب این که فقط جنبه‌ی مالیه

اخلاقی و شخصیتی هم خیلی مهمه 

ظاهر هم قطعا مهمه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
هست ولی دختر زرنگار تورشون میکنن..الان دخترا دنبال تیپ و قیافه و ظواهرن.. خودم یه پسره می شناسم نمی ...

ولی چقد دوست داشتم خودم همچین شوهری می داشتم ..اینجوری بعد ۷ ۸ سال همه چی می داشتیم نه مثل الان که هنو مستاجریم😮‍💨

نه من برادرشوهرم ۷ سال با یکی بود شب و روزشون با هم بود بعدشم رفت زن گرفت و به دختره گفت من دیگه زن دارم به من زنگ نزن پیامم نده

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم