2777
2789

راستش من با استادم ۸ماهه که دوستم سریه جریانی که خودش مقصر بود من قهر کردم حتی فرداش اومد معذرت خواهی کرد ولی من جوابشو ندادم بعدش ۴بارم پیام داد ولی من جواب ندادم

من چون توی هفته یه روز باهاش کلاس دارم روز قبل کلاس بهم زنگ زد ولی جواب ندادم

(وقتی رفتم سر کلاس جامو عوض کردم اخه همیشه میگفت جلو بشین ردیف اول ولی من رفتم ردیف چهارم نشستم بهشم چش غره ام رفتم تازه🤦‍♀️) بعدش سر کلاس ازش سوال درسی پرسیدم با جون و دل کامل توضیح داد بهم منم خجالت کشیدم از این برخوردش گفتم بذار تکلیف روشن کنم رفتم بهش دوروز بعد کلاس پیام دادم (عکسشو گذاشتم براتون که چی گفتیم)

الان سوالم اینه که چرا نمیگه بیا همو ببینیم؟

اگه دنبال کات رابطه بود چرا دیگه اینجوری حرف زده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۴سالمهاز حرفام مشخص بود میخوام کات کنم؟

نباید انقدر بیمحلی میکردی

طرف هرکاریم کرده اگه نمیخوایش باید بهش بگی و کات کنی نه ایگنور کنی

از کارات معلوم بوده یکطرفه کات کردی و رفتی

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

نباید انقدر بیمحلی میکردیطرف هرکاریم کرده اگه نمیخوایش باید بهش بگی و کات کنی نه ایگنور کنیاز کارات ...

خب رفتار اون چی؟

چرا قرارو اوکی نمیکنه همو ببینیم؟

بعدم چرا تاکید داشت دوبار که میخوای کات کنی یا ادامه بدی

خب رفتار اون چی؟چرا قرارو اوکی نمیکنه همو ببینیم؟بعدم چرا تاکید داشت دوبار که میخوای کات کنی یا ادام ...

خب طفلی میخواد تکلیفش مشخص شه همونطور ک ت. دلت میخواد تکلیفت معلوم شه

خب رفتار اون چی؟چرا قرارو اوکی نمیکنه همو ببینیم؟بعدم چرا تاکید داشت دوبار که میخوای کات کنی یا ادام ...

ببین منم طرفم چندروز ایگنورم کنه بعد پیام بده همینجور جواب میدم

ایگنور شدن اصلا حس جالبی نیست این که طرفم حرف نزنه توضیح نده جوابمو نده بعد هروقت دلش خواست پیام بده

پس شخصیت من چی؟

حق داره بدونه

دلیل این رفتارات چیه و کات بودی یا ناز کزده بودی

بفهمه چندچنده باهات 

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

خیلی عادی حرفیده،انگار ک براش مهم نیس بری یا بمونیبنظرم پیگیرش نشو چون معلومه حسی نداره

پس چرا قبلش ۵بار پیگیرم شد حتی بعد معذرت خواهی؟

دوبارم تاکید داشت که میخوای بری یا کات کنی