2777
2789
عنوان

پدر شوهرم اصلا همسرمو درک نمیکنه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 33 پست

مادر شوهر منم هر چقدر لطف در حقش میکنیم میگه وظیفتوته پسر آوردم برا چی؟دیگه شوهرم یه بار قاطی کرد گفت چرت بچه های دیگه ات وظیفشون رو انجام نمیدن بجا تشکر هی میگی وظیفته

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

عزیزم زندگی با خانواده شوهر اشتباه اشتباه اشتباه

ما ۱ سال ۶ ماه مستاجر مادر شوهرم بودی

واحدشو نو کردیم در صورتی که من فکر کردم خودش نوش کرده، خدا شاهده یدونه کابینت نداشت 

بعدشم نمی‌خواست رهنمونو بده 

که من واقعا به همسرم گفتم غیرتت کجا رفته این رهن هدیه ی بابام به من بود پول سرویسم بود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در خدمت اوناس اصلا انگار خودمون زندگی نداریم

یکم دلسوزی رو همسرتون بزاره کنار ، برای اونا که کار نمیکنه! فکر آینده خودش باشه! خواهرش دو روز دیگه مباد ارث هم میخواد ! جهیزیه هم براش خریدید 😐

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هم جهیزیه اونو میخره هم مبل قسطی هم خرج خونشونو میده !!!! مگه ماهی چقد درآمد داره ؟!! قابل باور نیس ...

خب میگم تحت فشاریم همینه دیگه دکتر مهندس نیس که از من میزنه برا اونا من که حلال نمیکنم 

بجای این همه خرج الکی

میرفتین یه جا مستقل زندگی میکردین اجاره میدادین خیلی بهتر بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
یعنی چی.درک نمیکنم.ب شماربطی نداره آخه.یه عمویی بزرگتری نیست که باهاش حرف بزنه.شوهرت مگه چقددرآمددار ...

بخدا الان چن ماه دیگه عمل چشم داره اصلا پول نداریم من نمیدونم اصلا انگار میخواد خودشو فدای باباش کنه دارم دیونه میشم 

مادر شوهر منم هر چقدر لطف در حقش میکنیم میگه وظیفتوته پسر آوردم برا چی؟دیگه شوهرم یه بار قاطی کرد گف ...

یک مورد اینطوری تو اشناها داشتیم.یکسر از پسراش پول میگرفت.میگفت وظیفشونه.بزرگشون کردم(حالا وضع مادر هم خیلی خوبه ها)الان زنه سرطان گرفته.پیشرفت کرده.خون به دل عروس بدبخته کرده بود

یک مورد اینطوری تو اشناها داشتیم.یکسر از پسراش پول میگرفت.میگفت وظیفشونه.بزرگشون کردم(حالا وضع مادر ...

خسلی شرایط بدیه بخدا با ۲۱ سال سن دارم سکته میکنم 

بخدا الان چن ماه دیگه عمل چشم داره اصلا پول نداریم من نمیدونم اصلا انگار میخواد خودشو فدای باباش کنه ...

شوهرت فوق العاده مهرطلبه.اگه مسئله درمانی بود یه چیزی ولی مبل واقعا زورداره..تومگه تواون خونه زندگی نیستی یه حرکتی بزن بگوکه مخالفی ب همشون.اگه برید کرایه نشینی خیلی کمترخرجتون درمیادمثله اینکه

شوهرت فوق العاده مهرطلبه.اگه مسئله درمانی بود یه چیزی ولی مبل واقعا زورداره..تومگه تواون خونه زندگی ...

به مامانم گفتم میگم مامان من اعصابم نمی‌کشه از این همه توقع میگه ول کن ما ابرو داریم بزار بخره دیگه بخدا امیدی ندارم حسرت زندگی جاریامو دارم دیشب ناراحت بودم مبل خریدن همسرم گفت چرا اینجوری میکنی زشته نمیدونم چیکار کنم 

به مامانم گفتم میگم مامان من اعصابم نمی‌کشه از این همه توقع میگه ول کن ما ابرو داریم بزار بخره دیگه ...

ب شوهرت بگو زحمت میکشی بدی مبل واسه یکی دیگ.مگه تومجردی..ببین اگه بخوای ب آبرو واین چیزا فک کنی وحرف نزنی اوضاع بهترنمیشه هیچ بدترم میشه.داری ازحقت دفاع میکنی خواسته ی زیادی کع نداری

ب شوهرت بگو زحمت میکشی بدی مبل واسه یکی دیگ.مگه تومجردی..ببین اگه بخوای ب آبرو واین چیزا فک کنی وحرف ...

خیلی بی شرفن حقیقتا میترسم حرف بزنم ولی واقعا درمونده شدم نمیدونم میشه برام دعا کنید ی صلوات...🥲