2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85022 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام بانو ، از تاپیک بسیار خوبت ممنونم ...امیدوارم با قلب مهربونت به تمام خواسته های دلت برسی گلم... ...

نماز شب بخون 

برای این حاجت نماز شب عالی

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓
عزیزدلم انشاالله حاجت دلت را در بهترین زمان ممکن میگیری گلم صبور باش صبر اوج احترام به حکمت خداوند ا ...

عزیز دلم ممنونم از دلگرمی و راهنماییت 

خیلی مهربونی ان شاالله خدا. بهتون سلامتی و دل خوش بده 🩷🩷

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
چله هایی ک گفتی فوق العاااااده سختن ک

من نع اسونشو گفتم 

۴۰ روز سورع یس خوندم هرروز ی دونه هدیه ب امام رضا و شیخ نخودکی قبل ۴۰ روز حاجتمو گرفتم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

حرز امام جواد رو بگیر البته از جایی که با ادابش باشه حتما باید روی پوست آهو باشه و توی لوله ی نقره ای کوچیک گذاشته بشه باز باید روی اون لوله هم یه ذکری حک بشه و بعد باید نمازش خونده بشه تا حرز برای همون شخص بشه عالیه برای سحر و حتی چشم زخم و حتی زیاد شدن رزق و روزی .

و اینکه سوره ی بقره برای سحر و جادو عالیه هم اینکه خودت بخونی میگن تا حدود ۹۰ روز 

اما اگه خودت سختته بذار هر روز صوتش توی خونتون پخش بشه 

دوستان در کل  توی این تاپیک خیلی چله های مختلفی برای حاجت روایی گفته شد 

اما یه چیزی بگم که به نظرم مهم ترین شرط برای حاجت گرفتن اعتقاد و ایمان قلبی قوی به خودت خداست و باور داشته باشید که خدا حتما جوابتونو میده همون طوری که حدیث داریم که در مضمونش هست  خدا میگه من نزد گمان بنده ام هستم اگر گمان نیک داشته باشه همون طوری باهاش برخورد میکنم 

و هم چنین ترک محرمات و انجام واجبات که بازم حدیث قدسی داریم که خداوند میگه من مطیع کسی هستم که مطیع من باشد 

به نظرم اگر واقعا  ایمان قلبی قوی باشه آدم حتی با یدونه صلوات تنها هم حاجتشو میگیره 

اما اگر اینجوری نباشه آدم ۱۰۰ بارم قرآن رو ختم کنه زیاد نتیجه ای نمیگیره 

من واسه فروش خونه و شغل همسرم خوندم

واقعا جواب گرفتین؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
نذر سیب شهید جهانیاری

منم اینو حاجت گرفتم💙🥺

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خداروشکر عزیزم مرسی که گفتی ایشالا ثواب خوندنش بهت برسه😍

ببخشید عزیزم ولی بگید ان شاء الله ❤️