2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 86925 بازدید | 1695 پست

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادو

بچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زندگیمون همش دعوا دعوا

هروز جنگ و بحث داریم حتی سر چیزای الکی شوهرم دیگ منو نمیخواد توروخدا یچی بگید عشقمون مث روز اول بشه💔

بعدشم اگه میشه یه چله دیگ معرفی کنید ب دل شوهرم بیوفته بزاره منم شاغل شم خستم دیگه از بی پولی:)

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اون چهارتا سوره رو هر روز بخون از من میشنوی هیچ وقت قطع نکن هرچی قطع نکنی بیشتر نتیجه میگیری ...

مرسی گلم یه مدت می‌خوندم باز فراموش کردم. عذر شرعی داشته باشیم عیب نداره بخونیم؟ غسل واجب گردنمون باشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

یک بار یا چند روز پشت سرهم؟

من هر بار خوندم سه روز پشت سر هم در یک مکان و یک زمان خاص خوندم و سه روز هم گذاشتم واسه اخر هفته که به جمعه ختم بشه قبل شروع هم غسل فقط روز اول

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید
چجوریه میشه لطفا بگی؟

من دقیقا اینطوری انجام دادم

برای یه حاجتم پنج تا بسته نمک نذر پنج تن کردم و بردم گلستان شهدا(روی صندلی‌های گلستان شهدا نشستم و پنج بار حدیث کسا رو خوندم بعد که تموم شد نمکارو دادم دست مردم)فقط عزیزم باید به پنج نفر جدا گونه بدی نمکارو میگند نمیشه دوتا بدی به یه نفر

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

چجوری توی نماز شب باید حاجت بخوایم کجا باید حاجتو بگیم

توی قنوتش من فارسی هم گفتم 

میخواستم برم سرکار هرکاری نمیپسندیدم برم

زیاد رزومه پر نکردم چون دوست نداشتم

یک دفعه مدیر ی شرکت زنگ زد گفت خانم باماهمکاری میکنی

من هروقت خوندم اینجوزی خوندم دورکعتاولشا خوندم دورکعت دومشو بعد حاجت گرفتنم خیلی زودم جواب میده بعدا ...

مرسی عزیزم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.