2777
2789
عزیزم خانوادم میدونن ک باهم همکار بودیم و چون از محل کارم اومدم بیرون کار یکم سخته اونم کار خودشو را ...

خب قبلا همو دیدین و خوشش اومده 

دیگه بهونه لازم نداره 

لزومی نداره تو بگی بهشون 

اونا زنگ بزنن اجازه خاستگاری بگیرن 

خب قبلا همو دیدین و خوشش اومده دیگه بهونه لازم نداره لزومی نداره تو بگی بهشون اونا زنگ بزنن اجازه خا ...

عزیزم ما قطعا یجا همو دیدیم من شماره خونه دادم خب اینا یکم گیر میدن..چجوری باید اول حرف بزنه ک اجازه بگیره ک باخانواده بیاد خاسگاری؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما قطعا یجا همو دیدیم من شماره خونه دادم خب اینا یکم گیر میدن..چجوری باید اول حرف بزنه ک اجازه ...

مادره زنگ بزنه بگه خانوم فلانی ما دخترتون و فلان جا دیدیم قبلا ( مثلا سرکار قبلیت یا فعلی ) خوشمون اومده و اگه اجازه بدین بیایم برای آشنایی بیشتر 

بنظرت خودش نره مردونه با داداشم حرف بزنه یکم قاپشو بدزده؟

وای خیلی بد میشه اصلااا 

این فکر مسخره مال کدومتونه آخه 

کاملا سنتی جلو برید 

منو شوهرم ۷ سال با هم دوست بودیم آخرش کل خاستگاری همه چی سنتی و سکرت رفت جلو 

میدونستن اما هیچ دوتا خانواده به روی هم نیاوردن انگار تازه باهم آشنا شدیم پدر شوهرم که کلا نمی‌دونست ...

مادرتون نگف ک شمارمونو از کجا آوردن؟بلخره بو برده بودن پای ینفر درمیونه دیگه دقیقا عین جریان ما

مادرتون نگف ک شمارمونو از کجا آوردن؟بلخره بو برده بودن پای ینفر درمیونه دیگه دقیقا عین جریان ما

مامانم که میدونست همه چیو 

اما مامان شوهرم به پدر شوهرم گفته بود دختر و بیرون دیدم شماره خونشون و گرفتم ازش