2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 80085 بازدید | 1695 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه عزیز بخدا زحمتی نیست باعث افتخار هست البته من بنده قابلی نیستم اما دوست دارم برای خواهر عزیزم دعا ...

سالهاااااست بی جوابم.... مادرم هم گذاشت ورفت.. تنهای تنها با دلی شکسته ام ..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
اسی جونم عزیزم الان نتونستم کل تاپیک رو بخونم،فقط اینکه بچم مرضه حال روحیم خیلی خرابه کلا افسردگی گر ...

دعای علقمه بخون قشنگم درست میشه انشاالله

جوشن کبیرم عالیه

خیر ببینید انشالله.... میگم آخه تو ٧ آسمون هیچکی صدام رو نمی شنوه ماشالله خانمها تو این تاپیک خیلی ق ...

سارا جان همه حاجت هایی  دارن که دیرتر گرفتن یا نگرفتن ‌ هر آدمی هزاران خواسته و آرزو داره یه وقت فکر نکنید همه به ارزوهاشون رسیدند و خدای نکرده بعضی بنده  های خدا نرسیدن . حاجت هست تا حاجت  حاجت های کوچیک داریم و بزرگ  ، خودم یه حاجتی رو بعد بیشتر از دوازده سیزده   سال دعا بهش نزدیک شدم که برسم اگر البته خواست خدا باشه ( هنوز هم کامل نرسیدم ) . تازه فهمیدم باید در همین سن به این خواسته خودم می‌رسیدم . یا شفا گرفتن می‌بینید فردی عمری داره دعا میکنه بعد یک نذری یا دعایی باعث حاجت روایش میشه .  فقط خدا سلامتی بده سلامت باشیم بقیه حاجت ها به گرد پای سلامتی نمی‌رسند . الهی سلامت باشید همیشه . اصلا غصه حاجت های این دنیا رو نخورید 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید