2777
2789

بسته رو نمیاره دم در میگه بیاین تحویل بگیرید 

حالا کاری ندارم گف تا ده نیم اینجام پیاده ی عالم راهو رفتم دیدم در رو بسته رفته 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

لابد آورده نبودین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حق داره اگه اومده باشه و شما نبودید....برا منم اتقاق افتاد همین دیروز پریروز

نه اصلا نمیاره کلا میگه وظیفه من نیس بیام بسته بیارم دم در

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

زنگ بزن اداره پست 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید

ن 

حتما باید بیاره دم در هزینه پست برای همونه اصلا

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

آره حق داره اگه اومده باشه و شما نبودید....برا منم اتقاق افتاد همین دیروز پریروز

یبارم کارت شوهرم اومد گفت بیا ببر شوهرم گفت چرا نبردین خونه گفته ما چیزی نمی‌بریم وظیفه ما نیس بسته ببریم دم در

نه چه ربطی داره باید بیاره میگه خونه بودم

شوهرم میگه گزارشش میکنم یعنی چی بیاین ببرین حالا رفتم بگیرم در رو بسته رفته در حالیکه گفتم فلان ساعت میام گف باشه

یبارم کارت شوهرم اومد گفت بیا ببر شوهرم گفت چرا نبردین خونه گفته ما چیزی نمی‌بریم وظیفه ما نیس بسته ...

پستچی از کجا میشناسه شمارو؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید