2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 82834 بازدید | 1695 پست
ایکاش یکی واسه ما هم می‌کرد..... خسته ام خیلی خسته ام.... 😔

به نیت حاجت دلتون فردا هدیه به حضرت ام البنین س  ۱۵۰۰  صلوات می‌فرستم الهی دلتون شاد بشه به زودی حاجت روا شید  

.  🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی جان سلام گلم یک مالی ازمون دزدیدنچه نذری کنیم برای پیدا شدنش و برگشت مال؟

عزیزم من خودم خیلی از ذکر انالله وانا الیه راجعون جواب میگیرم 

خیلی ام سریع جواب میده 

یازده بار بخون 

قبلشم نیت کن 

اینکه حالا روزی چندبار بگی باخودته

میشه برای حاجت من هم نذر کنید؟ خودم هزینه رو میدم(سالهاااااست ازشون می خوام تو هیچ زمینه ای حاجت حتی ...

عزیز من خودم توسل به حضرت ام البنین برای مشکلات روزانه دارم . نه عزیز نیازی به هزینه نیست قابل باشم دعاگوی خواهر عزیزم خواهم بود ‌ . 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
به نیت حاجت دلتون فردا هدیه به حضرت ام البنین س ۱۵۰۰ صلوات می‌فرستم الهی دلتون شاد بشه به زودی حاج ...

زحمت نکش گلم.... خجالت میدید عزیزم.... (دلم خیلی شکسته.... 😔) 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
زحمت نکش گلم.... خجالت میدید عزیزم.... (دلم خیلی شکسته.... 😔)

نه عزیز بخدا زحمتی نیست باعث افتخار هست البته من بنده قابلی نیستم اما دوست دارم برای خواهر عزیزم دعاگو باشه 

(خدا نکنه عزیز دلشکسته نباشید همه حاجت سخت دارند شما تنها نیستید ) 

بیشتر ببینید
عزیز من خودم توسل به حضرت ام البنین برای مشکلات روزانه دارم . نه عزیز نیازی به هزینه نیست قابل باشم ...

خیر ببینید انشالله.... میگم آخه تو ٧ آسمون هیچکی صدام رو نمی شنوه ماشالله خانمها تو این تاپیک خیلی قشنگ حاجت روا می شن... ایکاش یادی هم از ما کنند یا حداقل نذر از دل شما و امثال شما رد بشه و ماهایی که بی نصیبیم خودمون ادا کنیم.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹