2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84153 بازدید | 1695 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چله بگید که برای باطل کردن طلسم و جادوبچها من مبدونم یه نفر که میشناسمش همش برامون دعا میگیره زند ...

عزیزم نماز جعفر طیار بخون مداومت کن ترک گناه هم بگیر هرچی هست پاک میشه معجزه میشه زندگیت 

چله حدیث کسا چط‌ره و از کجا میدونی برا ازدواج معجزه کرده

برا ازوداج نماز جعفر طیار به روش ساده معجزه میکنه ما گروه داشتیم چند سال قبل 50 نفر باش ازوداج رویایی کردن شرطش مداومت هست وترک گناه

چه تاپیک خوبی اسی خدا خیرت بده....بزار باز بمونه لطفا هر کی نتیجه گرفت بیاد بگه....من خودم از نماز امام جواد علیه السلام حاجت گرفتم...از نذر آش روز شهادت امام رضا علیه السلام برای خونه دار شدن که تا ۷ سال باید آش بپزم اندازه ۷ تا کاسه بشه حداقل که پخش کنم به ۷ تا همسایه هم حاجت گرفتم 😊

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
حدیث کسا چله سوره مریم برای بچه دار شدن البته من نیتم دختر دار شدن بود هنوز جنسیت مشخص نیست

من چله سوره مریم برداشتم به نیت بچه دار شدن جنسیتش برام مهم نبود و خداروشکر نتیجه گرفتم بچمم پسر شد 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

بارها و بارها چله زیارت عاشورا

باید هرشب یا هرروز پشت سر هم باشه ، بینش وقفه نیفته.

یعنی کسی بوده که سالها خواستگار نداشته بهش گفتم انجام داد چله به آخر نرسیده براش خواستگار اومد

کسی بود که همسرش بیکار بود چله گرفت کار خوب براش پیداشد

یکی از بستگان بچه دار نمیشد با توکل بر خدا و امام حسین چله گرفت سه ماه بعدش باردار شد

اونی که به من چله زیارت عاشورا رو پیشنهاد داد و من سالهاس معجزه‌ش رو دیدم گفت : باتوکل بر خدا و امام حسین چله رو شروع کن و بر این باور باش که اگر مشکلت حل شد شکرخدا اما اگر نشد خواست و حکمت خداس نه ناشکری کنی نه به حقانیت شک کنی.