2777
2789
عنوان

چجوری قبل عقد بفهمیم شوهرمون

564 بازدید | 16 پست

بنداز دررو و ولگرد نیست؟

مثلا ی خواستگار پارسال داشتم یکم ک بیرون رفتیم و صمیمی تر شد خودشو لو داد گفت قبلا با پدرمادرش بحث کرده ۱سال رفته ساری زندگی کرده مجردی

یا شوهر سابق خودم همینجوری دراومد اهل زندگی نبود یهو قهر می‌کرد میرفت یبار ۴شب نیومد رفته بود تو پارک می‌خوابید از لجبازی باهام 

بعد ۱سال زندگی آخر رفت خونه مجردی گرفت دیگ نیومد 

از بعد طلاقم استرس دارم دوباره گیر آدم اینجوری ک یهو ول کنه میره نیفتم 

بنظرتون چجوری بفهمیم طرف آبروداره سرزندگی میشینه؟

خانواده شوهر سابقمو همه میگفتن خوب و آروم هستن 

ولی ۱نکته بود ک بهش دفت نکرده بودم شوهرم قبل ازدواج من خ شغل عوض کرده بود یبارم جدا شده بود 

گفت بخاطر بی پولی زنش ازش حدا شده

بعد ازدواجمون هی شغل عوض کرد گفتم چقدر شغل عوض میکنی با پررویی گفت من همینم تازه زنم همینجوری عوض میکنم😐آخرم ول کرد رفت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ܢܼܚܚܩِ‌ࡆࡋلܣ‌ࡆࡋܝ‌ܥܩࡆࡍ ࡆࡋܝ‌َܥࡅ࡙ܩܢ

مشاوره قبل ازدواج برین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

باید یه مدت آشنا بشید حالا شما اگه اسمش و نامزدی میزاری فقط انجامش بده 

و خانواده شو دوست داشته باشه واقعا به چشمم دیدم پسرایی مه خانوادشونث دوست دارن خیلی زندگیای‌ خوبی دارن 

البته نباید به حدس باشه که حرف حرف مامانش باشه ها باید فقط خانواده دوست باشه همین 

این کاربری دست دوتا قاتله 
با ادمای اصیل وصلت کن

همینو چجوری متوجه بشم ؟ فامیلو میشه شناخت و گفت کی بده کی خوبه 

ولی غریبه رو چجوری بفهمم؟ از همسایه ها هم ک تحقیق کنیم میگن خوبن همین خانواده شوهرم بشدت آروم و بی آزار 

بعد عقد فهمیدم پدرشوهرم خ حقه باز و کلکه ولی همسایه ها و فامیلشون باهاش خوب بودن 

مثلا ۲۰روز بعد عقدمون شهر اونا بودیم باباش سعی کرد گولم بزنه سر مامانم کلاه بزارن 

خب زود عقد نکنید 

خیلی دقت و حوصله بخرج بدین 

شوعر من یه مراسم نمیتونه یه جا بشینه همش میره تو ماشینو برمیگرده 

قبلا شبا میرفت ولگردی

خواستم جداشم 

الان زودتر میاد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

عجله نکن اونقدر برید و بیایید تا بهتر بشناسی در آخر نامزدت کنید

برا عقد رسمی عجله نکن اصلا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
همینو چجوری متوجه بشم ؟ فامیلو میشه شناخت و گفت کی بده کی خوبه ولی غریبه رو چجوری بفهمم؟ از همسایه ه ...

والا من اصلا به ذهنم هم نمیرسید یه همچین چیزی. باید تحقیق کنید، دوران اشنایی هم کوتاه نباشه، نشانه ها رو جدی بگیرید

ببین فقط به این مسئله دقت نکن

شاید شوهر ثبلیت این‌طور بوده ولی شاید کسی که این بار اومده خواستگاریت یه مشکلات دیگه ای داشته باشه که چون تو تا حالا باهاش مواجه نشدی بهشون دقت نکنی..این بار خیلی احتیاط کن

مثلا اینکه اهل رفت و آمد هست؟ خسیس و شکاک نیس؟

عصبی نیس؟‌توجه و علاقه داره؟دروغ نمیگه؟ و...

همه ی اینارو برید مشاوره متوجه میشه پس حتما مشاوره برید و حتما با خانوادش و خودش رفت و آمد کن قبل اینکه وابسته بشی.

مگه آدمای اصیل  دچار بیماریه روحی وروانی نمیشن ؟؟

این رفتارها طبیعی نیست    به درمان نیاز داره  یااینکه 

این ادما مسولیت پذیر   وعاطفی نیستند    

شما تو دوران اشنایی میتونی با زیرکی متوجه بشی  طرف چکارست ؟

مثلا با چه کسانی دوسته؟؟ارتباطش با خونوادش چطوره؟

البته اینطور نباشه از زیر نظر داشتن خصلتهای دیگرش غافل بشی

در نهایت توکلت بخدا باشه  واز خدا کمک بگیر

معاشرت هدفمند طولانی 

هم از مدت زمانی با هم هستید 

هم از نظر مدت ماه هایی که معاشرت میکنید 

افراد توی شش ماه نمیتونن نقش بازی کنن

توی موقعیت های مختلف بررسی شون کنید واکنش ها و رفتارا رو بشناسید

اگه امکان دارید تور یکروزه برید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید