2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ازم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 103 پست

اشکال نداره 

زیاد خودتو درگیر بقیه نکن 

زودم میرفتی باز،حرف درمیاردن 

چی شده شوهره دیر اومد و فلان و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خودتم چن جور گفتی 

یه بار میگی تقصیر شوهرم بود گفت بمون تامن بیام

یه بار میگی حالم خوب نبود 

یه بار میگی اونا خودشونم شام دیر میخورن

یه بار میگی من برا کمک میخواستن

تنها راهش این بود که بگی نمیتونم بیام مهمونی که الانم نیفتی تو فکر 

در هر حال چون تو یه ساختمانم بودید کارت زیاد جالب نبوده ولی دیگ بهش فکر نکن گذشته 

گفتم حالت تهوع داشتم منتظر موندم شوهرم بیاد شاید تا اون موقع حالم بهتر میشد بعدم رفتم اونجا ظرف های ...

حالت تهوع داشتی اصلا دعوتشو قبول نمیکردی

من بشخصه کسی دیر تر از ۷ بیاد برای شام دیگع اومدن و نیومدنش به یه ورمه

چون انگار فقط میخواد بیاد شام بخوره،بره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله ولی خانم خانه دار طبقه پایین بی کار نرفتنش همین حس رو به میزبان دادهاگه حالشون مساعد نبوده باید ...

هزارتا مشکل دیگه هم هست.نگفتم ناراحت نشن ولی انقدری جدی نیس ک آدم ب روی خودش بیاره.

درصد کمی که در این حد حاملگی سختی دارن باید مهمونیارو قبول نکنن، تمام

نه بابا کی گفته من سردوقلوهام که بخش مادران پرخطر پریناتال بستری بودم همه همین وضع بودن حاملگیا این دوره سخت شده واسترس زا همه هم مشکل کیسه اب و استراحت مطلق بودن 

من که خودم هیجاااااا نرفتم هیجا تاالانم که ۴ماه زایمان کردم بازم بخاطر بچه هام زیاد جایی نمیرم 

درهرصورت خانم باردار مراعات میخواد. بقول خانوادم وشوهرم بارداری مگه الکیه مادر شدن شجاعت میخواد اطرافیانم باید اینو درک کنن نکه بگن ماحامله بودیم فلان وبیسار شماحامله وشدید نازدارید 

مگه دیشب تشکر نکردی ازش دیگه چرا امروز دوباره پیام دادی تشکر کردی چندبارتشکرمیکنن مگه توهم که دیدی د ...

تشکر کردم 

اما به خاطر دیر رفتن مون هم عذر خواهی کردم بنظرم اشکالی نداشت اگه دوبار تشکر کنم🫣

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
الان خودتم چن جور گفتی یه بار میگی تقصیر شوهرم بود گفت بمون تامن بیامیه بار میگی حالم خوب نبود یه با ...

اینا همه دلایلی بود که دیر رفتم گلم 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
هزارتا مشکل دیگه هم هست.نگفتم ناراحت نشن ولی انقدری جدی نیس ک آدم ب روی خودش بیاره.

دیگه بحث ارزش ها و خط قرمزهاست

شما براتون زیاد بولد نیس

اما من خودم و بقیه ک می بینید براشون مهم که مهمان اگه شرایطش رو نداره قبول نکنه اگه که قبول کرد ادابشو رعایت کنه

وای مگه مجبوربودی رفتی آخه.خدایی نکرده اتفاقی واست میفتاد اوناهم شرمنده میشدن.دیگه شما ازاین وربوم ا ...

خودم دوست داشتم حضور داشته باشم مراسمات اهل بیت کرامات داره بخدا خود خدا واهل بیتم دوقلوهامو نجات داد ومثل معجزه الان بغلمن تاپیکم رو بخونی درمورد بستری بارداریم متوجه میشی منو دکترا جواب کرده وبودن سر اشتباه یه دکتر احمق