2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ازم ناراحت شد

1604 بازدید | 103 پست

خانوما جریان از این قراره که ما دیشب دعوت بودیم خونه جاریم بعد شوهر من ساعت ۱۰ اومد خونه ک بریم 

خونه جاریم هم طبقه بالاعه ماست من منتظر موندم تا همسرم بیاد باهم بریم که دیشب دیر اومد مام تا رسیدیم جاریم گفت خب حالا شوهرت دیر اومده تو ک همبن پایین بودی تو زودتر میومدی بعد گفت دیگه حالا چون حامله ای دلیل نمیشه انقد مثل ملکه ها رفتار کنی مام حامله بودیم ولی انقد ناز و عشوه نداشتم ،همه این حرفا ش با خنده و حالت شوخی میگفت ولی من مطمئن بودم این یه منظوری داره، بعد منم بهش گفتم الان ۳ ماهه من فقط حالت تهوع دارم نمیتونم از جام بلند شم تازه من میخواستم ساعت ۷اینا بیام کمکت اصلا ولی خب شوهر من ک همیشه ساعت ۶ میومد خونه دیشب ۱۰اومد😑

اینم بهتون بگم که اگر مهمونی من بود جاریم هیچ وقت نمیومد کمک من اونم چند ساعت زودتر 

حالا صبح از خواب پاشدم پیام دادم تشکر کردم برای همه چی گفتم مرسی بابت غذا و همه چی 

دیدم سین کرد جواب نداد الان من مقصر شدم 😑😑

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ساعت۱۰ مهمونی رفتن واقعا توهینه

بنظرم حق با جاریته شما پایین بودی باید زودتر میرفتی حالا نه برای کمک کلا برای مهمونی دیگه دیرتر از نه رفتن واقعا زشته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

شما زودتر میرفتین

گفتم حالت تهوع داشتم منتظر موندم شوهرم بیاد شاید تا اون موقع حالم بهتر میشد بعدم رفتم اونجا ظرف های شامم کمکش شستیم 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

زنگ میزدی  شوهرت دیرمیومدزودترمیرفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید