2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ازم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 103 پست
ساعت ۱۰ خدایی خیلی دیره برای مهمونی رفتن بهتر بود خودت ۸ میرفتی فقط مینشستی لازم نبود کاری کنی ولی ج ...

من که از خدامه دیگه دعوتم نکنه حداقل تا ۷/۸ ماه دیگه ک من زایمان میکنم

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا فک میکنید زن حامله شرایط خیلی سختی داره و تباید هیچ حرکتی بزنه؟😐 اونم تو ماه های اولبعدم خیلییی ...

اره ولی دیروز من اصلا حالم خوب نبوده بعدشم کلا جاری من شب ها دیر غذا میخورن ۱۰ اینا حدودا 

چرا فک میکنید زن حامله شرایط خیلی سختی داره و تباید هیچ حرکتی بزنه؟😐 اونم تو ماه های اولبعدم خیلییی ...

فقط تو ایران هست که تمام حامله ها استراحتی هستن بعد زایمان سخت هم دارن چون زن ایرانی تحرکی نداره

بچه هامن حتما یه مشکلی دارم.چون ناراحت نمیشم مهمونم ۱۰بیاد میگم حتماکارداشته.همتون میگید خوب نیست وف ...

اره شما خیلی قانع و سازگاری

چون کسی که ۱۰ بیاد انگار غیرمستقیم گفته شما گارسونید و رستوران دارید

مهمانی رفتن برا خوش و بش و صحبت دیگه نه خوردن شام

بچه هامن حتما یه مشکلی دارم.چون ناراحت نمیشم مهمونم ۱۰بیاد میگم حتماکارداشته.همتون میگید خوب نیست وف ...

منم ناراحت نمیشم

اره ولی دیروز من اصلا حالم خوب نبوده بعدشم کلا جاری من شب ها دیر غذا میخورن ۱۰ اینا حدودا

شما مگه شکمتو میبری جایی رستوران نرفتی ک ساعت سرو عذا بری مهمونی رفتی دوسه ساعت زودتر میرن معاشرت میکنن

من که از خدامه دیگه دعوتم نکنه حداقل تا ۷/۸ ماه دیگه ک من زایمان میکنم

خب اگه ارتباطات براتون مهم نیست و ترجیح میدین رفت و آمدی نباشه نه دعوتشون کن و نه وقتی دعوتت کردن برو

ی کلام بگو شرایطش ندارم نمیتونم بیام دو بار دیدن رد میکنی دیگه احترامی سرت نمیذارن دعوتت نمیکنن و هم خودت ب خواستت میرسی هم ب بقیه توهین نمیکنی

شما کار خوبی کردین که موندین با همسرتون برین تقصیر همسرتونه که دیر اومد به خصوص که همیشه زود میومد و ...

دقیقا از دیشب سر همین موضوع بحثمون شد اصلا خود همسرم گفت وایسا باهم بریم