2777
2789
عنوان

شوهرم اختلال خودشیفته داره و روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا نکنه قشنگم اره بخدا ولی نمی‌دونم این چیه درون من نمیزاره که برم ولی می‌دونم باید برم

وای منم اینجوریم میدونم منو شوهرم تفاهم اصلا نداریم و درست بشو نیست مشکلات زندگیمون اما به قول تو ی حسی نمیذاره برم همش مانع میشم اما میدونم عاقبت این زندگیم جداییه و حس میکنم خیلی برام بهتره حداقل آسایش دارم از دست ی عوضی خائن هرزه 

دقیقا 27سالمه شدم اندازه آدم صد ساله پیر و شکسته

اول جوونیته ،تا ۴۰ سالگی استخدامی میتونی شرکت کنی ،یا بری دوره ارایشگری ،حسابدلری خیاطی ،یا هر چیزی که میدونی توش موفق میشی ببینی ،دستت تو جیبت بره اعتماد به نفست میره بالا ،باز خوبه بچه ندلری و یه پس انداز کوچیک داری

الان در چه وضعی هستی ؟ چقدر کارهای جدایییت زمان برد؟حال روحیت چطوره ؟چندسال باهاش زندگی کردی ؟

۲۳ سال با هم بودیم ،خیلی مفصله تاپیک هم زدم ولی هر دفعه میدیدم عصبی میشدم به نی نی سایت گفتم پاکش کرد ،حق طلاق گرفتم ازش همه چیو بخشیدم دو ماه زمان میبره،خیلی سریع انجام شد تا به خودم بیام همه چی تموم شد ،حال روحیم افتصاح افتصاح

۲۳ سال با هم بودیم ،خیلی مفصله تاپیک هم زدم ولی هر دفعه میدیدم عصبی میشدم به نی نی سایت گفتم پاکش کر ...

بخاطر طلاقم حالم بد نیست بخاطر این ۲۳ سال حالم بده ،بخاطر کارایی که کردم برای زندگی و اون عین خیالش نبود ،بزرگتریم حماقت یه زن اینه که بسوزه و بسازه فداکاری هیچ معنی نداره ،گدشت و فداکاری دو طرفه ست ،زندگی مشترک اسمش روشه ،همه چی باید مشترک باشه 

۲۳ سال با هم بودیم ،خیلی مفصله تاپیک هم زدم ولی هر دفعه میدیدم عصبی میشدم به نی نی سایت گفتم پاکش کر ...

برو ی مشاور که به خودت بیای و کم کم زندگی جدیدت رو شروع کنی بدون ی عوضی روانی که اذیتت کنه برای اینکه حق طلاق بهت بده چیکار کردی ؟((مهریه ات رو بخشیدی ؟))بچه داری ؟پیش تو هستن یا خیر ؟برو ی هنری چیزی که ازشم بتونی پول دربیاری یاد بگیر اینجوری دیگه کمتر تو فکر میری و حالت هم زمان میبره اما مطمئن باش خوب میشی مدام ذکر بگو و صلوات بده خودت رو سرگرم کن وقتی که ذکر یا چیزی با خودت زمزمه کنی به ذهنت فرصت فکر کردن نمیدی و اینجوری کمتر فکر و خیال میکنی 

این شرایط سختیه اکثر مردان اینجورین بخاطر طبعشون هست دم دمی مزاج هستن باکوچکترین حرف بهم میریزم حتی حرفهای معمولی برداشت بد دارن بااین افراد خیلی باید سیاست داشته باشی سکوت کنی خیلی درمورد مسایل روزانه صحبت نکنی ازاتفاقات واطرافیان حرفی نزنی زبون بگیری با مظلومی وزاری حرفتو پیش ببری 

اول جوونیته ،تا ۴۰ سالگی استخدامی میتونی شرکت کنی ،یا بری دوره ارایشگری ،حسابدلری خیاطی ،یا هر چیزی ...

مرسی برای حرفای قشنگت عزیزم استخدامی چجوری میتونم شرکت کنم من دیپلم طراحی دو خا دارم و درسم رو تا دیپلم ادامه دادم

بخاطر طلاقم حالم بد نیست بخاطر این ۲۳ سال حالم بده ،بخاطر کارایی که کردم برای زندگی و اون عین خیالش ...

آهان همه چی رو بخشیدی یعنی مهریه هم بخشیدی 🤦‍♀️خدا کنارت باشه عزیزم راست میگی خیلی سخته منم خودم موندم بین زمین و هوا نمیتونم تصمیم درست رو بگیرم نمی‌دونم با این شوهر گوه چیکار کنم بخدا خسته ام خدا ازش نگذره و خیر نبینه