2777
2789
عنوان

شوهرم اختلال خودشیفته داره و روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 110 پست
آدم میمونه چی شده به این خوب بابا برو درمان کن خودتو

در جواب میگن تو مشکل داری تو افسرده ای ،با من دعواش میشد لباسشو پاره میکرد به پدرش میگفت کار منه ،منم لال میشدم شوک میشدم از حرفش ،ندیده بودم از این چیزا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه آنچنان ویژگی بدش از خوبش بیشتره

شرایط جدا شدن نداری؟

وض مالی‌ش چطوره؟  پول میده بهت؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

در جواب میگن تو مشکل داری تو افسرده ای ،با من دعواش میشد لباسشو پاره میکرد به پدرش میگفت کار منه ،من ...

اره بخدا درک میکنم اینم تا این حد مریضه که یا قرص میخوره خودکشی کنه تا حرف آدم بهش میزنه یا خودشو میزنه خونین و مالین میکنه

اره بخدا درک میکنم اینم تا این حد مریضه که یا قرص میخوره خودکشی کنه تا حرف آدم بهش میزنه یا خودشو می ...

نه عزیزم شوهر من خیلی جون دوست بود منو میزد خونین و مالین میکرد ،اینا خوب نمیشن وقتتو تلف نکن الان بچه نداری میتونی زندگیتو بسازی ،بچه ای که تو این خونه بزرگ بشه محاله  آسیب نبینه چون هر چی تو تلاش کنی فایده ای نداره ،هر چقدم قوی باشی چندساله دیگه خودت هم مشکل روحی پیدا میکنی 

شرایط جدا شدن نداری؟وض مالی‌ش چطوره؟ پول میده بهت؟

در حد رهن خونه پس انداز دارم ولی خب پدرو مادر که مردن کس و کار و پشت هم ندارم شهر غربت از ایناش میترسم وضع مالیش متوسط ولی از دست خانوادش روزگار نداریم هر چی داره و ندارن می‌ریزه شکم اونا  پول نه بی دلیل نمیده و اگرم بده منت میزاره آنچنان تو پول دادن دست و دلباز نیست ولی تو لباس خریدن زیاد میخره و دست دلبازه

در حد رهن خونه پس انداز دارم ولی خب پدرو مادر که مردن کس و کار و پشت هم ندارم شهر غربت از ایناش میتر ...

عزیزم زندگی ک فقط خونه رهن کردن نیس

ب فرض خونه گرفتی  خرج زندگی‌تو چیکار میکنی؟

حامی هم ک نداری

بمیرم برات چقد شرایطت سخته

چن ساله ازدواج کردین؟  ببین نمیتونی اونو تغییر بدی ولی خودتو ک میتونی...   ی کم از این آموزش های همسرداری ببین توی ایتا زیاد هست.  یاد بگیر چطور با سیاست باهاش برخورد کنی یا اصلا خودت مشاوره خانواده برو.  خودتو ک تغییر بدی اونم کم کم تغییر میکنه

جوری ک میگی شرایط طلاق نداری 

باید تلاش کنی درستش کنی

بنظرت علاقه داره بهت ؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

فقط بچه دار نشو با همچین آدمی. یه شغل آبرومند پیدا کن تا هم دستت تو جیب خودت بره و محتاجش نباشی و هم قیافه خودش و خانوادش یه چند ساعتی نبینی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

در حد رهن خونه پس انداز دارم ولی خب پدرو مادر که مردن کس و کار و پشت هم ندارم شهر غربت از ایناش میتر ...

خودت پشت و پناه خودت باش ،برو سرکار الان مثل قبلنا نیست که کار نباشه ،من ۲۳ سال تحمل کردم ولی اشتباه کردم فکر کردم بلاخره یه روزی خوب میشه تو از هر دری بخوای وارد بشی اون میزنه خراب میکنه ، هیچیزی تو دنیا مهم تر از خودم نبود حیف از جوونیم حیف از روح و روانم که تو این زندگی از دست رفت 

عزیزم زندگی ک فقط خونه رهن کردن نیسب فرض خونه گرفتی خرج زندگی‌تو چیکار میکنی؟حامی هم ک نداریبمیرم ب ...

خدا نکنه قشنگم سلامت باشی اره واقعا شرایطم سخته بخدا از روانشناس تا هر چی فکر کنی انجام دادم ولی درست بشو نیست نمی‌خوام فردا یه بچه با تروما تو این خانواده بزرگ بشه