2777
2789
عنوان

مهمون سرزده رو راه ندادم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 160 پست
قبلا کار میکرده یعنی دیگه کار نمیکنه؟مردم چه رویی دارن ما به زور خونه فامیل درجه یک میریم

بله قبلا شاید پنج سال پیش دیگه اومدورفتم نداشتیم که پارسال سرزده اومد تعارفشون کردم داخل به بچه هاش عیدی دادم واز پارسال تا الان هم چندین دفعه اومدن و همیشه باروی باز استقبال کردم اما ایندفعه این مسیله پیش اومد که زنگ زده شوهرم خانمت راهم نداده جلو خانمم زشت شدم تو از زنت میترسی نکنه توهم راه نمیده راهت نداد مسجد محله ما تا صبح بازه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من جات بودم تعارفشون میکردم بالا چون بلاخره یهو آمدن و اتفاقی بوده که افتاده و اونم خبر از ماجرا ندا ...

کلیه درد داشت همسرم مورفین زده بود خواب خواب بود حتی صداش زدم بگم من دارم میرم بیرون اصلا متوجه نشد اگه در حدی کسالتی که هوشیار بود قطعا همین کارو میکردم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

حق با شما بوده واقعا 

حالا لحن شوهرتون خدا کنه بد نبوده باشه که قبلش تلفن می‌کردید و فلان 

مهمانتون بی ملاحظه گری از خودش بوده ایرادی به شما نیست 

در فرصت مناسبی دعوتش کنید و از دلش در بیارید 

اگر جواب تلفن نداد اشکالی نداره بالاخره روزی یه جا میبینیدشون دعوتشون کنید و دوباره در حضور خانمش شرایط بد اونروز رو توضیح بدید 

ولی این میشه درس عبرت براش که بدون اطلاع جایی نره مهمونی مگه عصره حجره 

ما خونه پدرومادر و خواهر برادر هم بدون اطلاع نمیریم چون ممکنه خونه نباشن یا آمادگی نداشته باشن یوقت مثل این مهمان شما خودمون رو ضایع نکنیم خودمون هم مقصر باشیم 

زنگ‌زدم اصلا جواب ندادن

به جهنم 

اینا بی فرهنگن که تواین دوره زمونه بدون تماس میریزن پشت درخونه مردم همون بهتر که برن برنگردن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

نمیدونم من بودم دیر وقت بودم میگفتم بیان بخوابن حداقل تا صبح وقتی آشنا هستید میگفتید همسرم تو اتاق خوابه مریضه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بله قبلا شاید پنج سال پیش دیگه اومدورفتم نداشتیم که پارسال سرزده اومد تعارفشون کردم داخل به بچه هاش ...

بهشون خوبی کردین اینام بدعادت شدن و توقع ایجاد شده

والا مردم خیلی رو دارن

مبادا کار دیگه ای کنین دعوت دوباره و یا عذرخواهی

چطور بلد بوذه زنگ بزنه عذرخواهی کنه بلد نبوده زنگ بزنه هبر بده

اومدیمو شما سفر بودیم یا خودتون جایی مهمون بودین یاید عین گاو سرشونو بندازن پایین بی خبر بیان؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

یاد خودمون افتادم یه سالی بنایی داشتیم کل خونه خااااااک یه موکت پهن کرده بودیم ی گوشه که خودمون به زور روش جا میشدیم آبمون هم قطع بعد پسر عموم که اون موقع پاشم شکسته بود زنگ زد که من فرودگاهم میخوام با خانمم و بچه ام بیام خونتون مامانمم گفت خودش اذیت میشه براش توضیح داد ناراحت شد و قهر کرد تا الانم قهره 

خب واقعا به جهنم وقتی یه آدم انقدر درک نداره رفت و آمد باهاش میخواهیم چیکار 

بله قبلا شاید پنج سال پیش دیگه اومدورفتم نداشتیم که پارسال سرزده اومد تعارفشون کردم داخل به بچه هاش ...

یه شوخی جدی تو حرفش بوده سر حرف آخرش 

ول کن بعضی آدمها پر رو و نفهمن یا زیادی بیفکرن یا زیادی شوخ طبع و لوغز خونن 

شایدم چنینی حرفهایی و همچین لحنی بین شوهرت و اون مهمان مورد عادی و معمولی باشه 

زیاد حرص نخور 

شما مشکل نداری عزیزم 

کلیه درد داشت همسرم مورفین زده بود خواب خواب بود حتی صداش زدم بگم من دارم میرم بیرون اصلا متوجه نشد ...

اشکال نداشت می‌دیدم وضعیتش رو دیگه.

تو الان تا فردا صبح هم‌بگی اینطور بود اونطور بوده اون باور نمیکنه و اگرم باورکنه بازم میگه تا اینجا اومدم راهم ندادن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

وای اسی دمت گرم

خیلی خوشم اومد از جسارتت 

درکمال ادب بهشون گفتی ک شرایط پذیرایی نداری

کاش جا بیوفته ک اولا سرزده جایی نریم دوما میزبان حق داره مهمون سرزده رو راه بده یا نده

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟