2777
2789

من ی عمو دارم ۴۰ سآلشه و عاشق ی دختر ۳۰ ساله شده .دیشب عموم واتساپش کلا اپدیت نشده بود و نمیدونس اشکال از چیع ک پیاماش بالا نمیاد من داشتم براش درست میکردم ک وقتی درس شد پیامای دوس دخترش براش اومد بالا و من از رو کنجکاوی یا فضولی خوندمش نوشته بود :

من توی رابطه گل خریدنت خیلی برام مهمه من از اون دست دختراییم ک همیشع سر میز غذا توی اتاقمون همیشه ردی از گل های طبیعی هس پس همیشع باید برام گل بخری

هروقت منو میبینی اول باید دستمو ببوسی بعد پیشونیم بعد چشام

توجه و محبتت برای من اولویته درحدی ک اگ نبینم ممکن نیست بمونم در حدی ک من اگ از  دربیرونت کردم باید از پنجره بیای

هزینه موهام ناخنم و لیزرم ب عهده توعه چون مرد رابطم تویی و من بجز خودم برای ارامش ولذت تو اینکارو میکنم

همیشه یاد بگیر در ماشینو برام باز کنی

عمومم نوشته بود تو جون بخوا چشم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عموت هولی هستاببین یه دختر جوون دیده براش خرج میکنهاون دختره هم میدونه طرفش براش هرکاری میکنه تیغ زن ...

چه تیغ زنی!  وظیفشه 

تیغ زن طلا میبره نه پول یه کاشت ناخن😂

M♡R

واااای حس خوبی نداد بهم این حرفا و خط ونشون کشیدنا ، ولی چطور به خودت اجازه دادی پیام های خیلی خیلی ...

اره عذاب دارم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬