2777
2789

الان کرمانشاهم ولی خب والدینم خیلی اختلاف داشتن جدا شدن حالا هرکی میاد خواستگاری همه بدگویی میکنن نمیزارن سر بگیره

منم دیگه سی ساله شدم خیلی تنهام از طرفی من تنها موندم پیش مادرم که جنون داره و روانش خرابه 

هرروز باهام بحث میکنه و ارامش ندارم خسته شدم از بس ازش تهمت شنیدم و ناسزا بهم میگه اعتماد بنفسم گرفته کاری کرده از خودم نفرت برداشتم

حتی توالت رفتن منو به خواهراش گزارش میده صبح تا شب خونه خواهراشه و خیلی دخالت می کنن توی زندگیمون ارامش ندارم 

گذشته از اینها سواستفاده های مالی خیلی زیادی ازم کرده و عملا ازم دزدی کرده و خیلی اسیب دیدم ازش طوریکه الان از دستش کلی بدهی بالا اوردم و نمیتونم تسویه کنم بشدت استرس دارم

منم رفتم از محل کارم پرسیدم میگن فقط به ورامین تهران انتقالی میدیم خوابگاه از اوناست ولی من خودم خونه میگیرم 

بنظرتون اونجا امکان ازدواج هست نمیگن خانوادت کجاست چون من میخوام ارتباطم کامل با مادرم قطع کنم تا ابد و دیگه به شهر خودمون بر نمیگردم

من خیلی تنهام الان اینجا هم کلا تنهام ولی علاوه بر اون ارامش اسایش هم ندارم

مثلا ادم گاهی دلش میخواد اشپزی کنه انقدر میاد سر میکنه توی غذام و دستور میده انگار نه انگار من سی سالمه و خودم اشپزی بلدم خسته ام از دستش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا هم ۶ماه از دستش فرار کرده بودم اومد به غلط کردن التماسم کرد اخلاقم درست میکنم و فلان بیسار 

منم برگشتم ولی بدتر شد و بازم سواستفاده مالیش شروع شد و ۲۰۰م دوباره بالا کشید و پس نمیده

حتما برو ن فقط برا ازدواجت برای آرامش خودتم ک شده برو پدرت چطور؟ اون چجور آدمیه

بابامم یه اشغال به تمام معنا بود ما رو اواره کرد و رفت پی هوسبازی هاش اخرشم مرد 

الهی

ان شاءالله زیرسایه امام زمان حال دلت خوب باشه..

چی بگم... 

شاید یوقتایی سفرلازمه ی مدت انتقالی بگیر ببین شرایطتت چطور میشه...کاش خاله ای دایی عمویی بااونا زندگی میکردی لااقل... 

شاید یکم پیش مادرت نباشی قدرت بیشتربدونه.البته مطمئنا اینصبوری های تو اجر زیادی داره خواهر...

خداحفظت کنه. قوی باش باشه؟ دلم روشنه روزای خوب و قشنگی توراهه برات.. یه موفقیت بزرگ و آرامش زیادی داره شخصیتت ماشاءالله بهت... 

ان شاءالله خیره عزیزم..

الحياة#  

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خب چرا میگن ورامین جای خوبی نیست

همه جای دنیا هم خوب هست هم بد...

تو مواظب باشه و با ادمای خوب و صالح و سالم بر بخور...

خداکمکت میکنه... نماز اول وقت هم همه جا داشته باش...

مراسمای مذهبی هفتگی هم تو شهرغریب کمک میکنه ب ادم... 

امام حسین دیگه هرجا بری آشناته عزیزم..

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
با هرکی آشنا شدی شرایطت رو بهش بگو

ولی نه از همون اول ..

بعد یکی دو جلسه بگو... 

ادم باخدا و پیغمبر که قدرت و بدونه و خودت و بخاطر خودت بخواد بالاخره میدات میکنه..

فقط ب هیچ کس اعتماد نکن ... 

با یه بزرگتر عاقل از خونواده هماهنگ کن ...دایی پدربزرگی مادربزرگی... دخترخاله ای...دوست خوبی

حتماااا برو ، دو تا پا داری دوتا دیگه ام قرض بگیر و برو ، مطمئن باش شرایطت از الان خیلی بهتر میشه ، ورامین از کرمانشاه برای زندگی مناسب تره ضمن اینکه میتونی درامدتو پس انداز کنی و شرایطت برا ازدواج خیلی ایده ال تر میشه دخالت اطرافیان تو زندگیت تقریبا صفر میشه به مامانتم حتی نگو کدوم شهر میری که مزاحمت برات ایجاد نکنه با درامدت برا خودت ماشین بخر و ورزش برو و پس انداز کن اگرم دلت بحال مامانت سوخت از دور براش ماهانه مبلغ کمی واریز کن ، همونجاام یه ادم مناسب رو پیدا کن یه مدت باش در ارتباط باش و بعد کم کم شرایطت رو بهش بگو برای ازدواج حتماااا هم پیش یه تراپیست خوب همونجا برو 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺