مژه کارها، برای هر مشتری شون مژه بکارن، نفری ۵٠٠- ۶٠٠ تومن می گیرن. مشتری شون هر ماه باید بیاد پیششون برای ترمیم. هزینه ی ترمیم هم حداقل نصف قیمته. فقط در نظر بگیرید یک مژه کار، روزی برای پنج نفر مژه بکاره. کم کم روزی ۲ میلیون درآمد داره. مژه کاشتن برخلاف عمل زیبایی(جراحی)، عوارضی هم نداره و مژه کار خیلی نگران این نیست بعدا ازش شکایت بشه. نیازی نداره، چند سال در دانشگاه درس بخونه. از دوره ی نوجوانی میتونه بره دنبال یادگیری این مهارت. شغلشم چون به زیبایی ربط داره، همیشه انرژی مثبت می گیره. نظرتون چیه؟
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اتفاقا به نطرم کارهای زیبایی انرزی منفی دارن دلیلشم گسترده است .پولشم درست نیس .
ولی اره درامد خوبی داره من رفتم سراغ درس دوستم بعد دیپلم رفت پیش مامانش میکاپ عروس میکرد بعد فارغ التحصیلیم ماشین ۲۰۶خودش خریده بود داشت به خرید خونه فکر میکردد
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی