2777
2789
عنوان

بهترین شغل برای یک زن

431 بازدید | 39 پست

مژه کارها، برای هر مشتری شون مژه بکارن، نفری ۵٠٠- ۶٠٠ تومن می گیرن. مشتری شون هر ماه باید بیاد پیششون برای ترمیم. هزینه ی ترمیم هم حداقل نصف قیمته. فقط در نظر بگیرید یک مژه کار، روزی برای پنج نفر مژه بکاره. کم کم روزی ۲ میلیون درآمد داره. مژه کاشتن برخلاف عمل زیبایی(جراحی)، عوارضی هم نداره و مژه کار خیلی نگران این نیست بعدا ازش شکایت بشه. نیازی نداره، چند سال در دانشگاه درس بخونه. از دوره ی نوجوانی میتونه بره دنبال یادگیری این مهارت. شغلشم چون به زیبایی ربط داره، همیشه انرژی مثبت می گیره. نظرتون چیه؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم موفقیت در تحصیل خلاصه نمیشه 

هرکسی باید بره دنبال استعداد و علاقش

یکی علاقه ش توی درس خوندنه 

یکی توی مهارت و هنر 

و در آخر شغلی خوبه که بهش علاقه داری 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

اگه این شکلی فکرکنی فقط پول مهم باشه خیلی کارامیشه کرد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

اتفاقا به نطرم کارهای زیبایی انرزی منفی دارن دلیلشم گسترده است .پولشم درست نیس .

ولی اره درامد خوبی داره من رفتم سراغ درس دوستم بعد دیپلم رفت پیش مامانش میکاپ عروس میکرد بعد فارغ التحصیلیم ماشین ۲۰۶خودش خریده بود داشت به خرید خونه فکر میکردد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

نه کلا شغلهای آرایشگری رو بی پرستیژ و بی لول  میدونم البته این فقط نظر منه .عوارضش گردن درد و ...

جامعه به تمام مشاغل احتیاج داره و یه فرزند به مادر باسواد و تحصیلکرده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
اگه این شکلی فکرکنی فقط پول مهم باشه خیلی کارامیشه کرد

پول که قطعا خیلی مهمه ولی گفتم این شغل مزایای دیگه هم داره، چون به زیبایی مربوطه انرژی مثبت هم داره

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»