2777
2789
عنوان

رفتارهای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست
تا الآنم همین کارو کردم، ب نظرتون منم مقابله ب مثل بکنم؟ مثلا با خانوادش سرد بشم و رفت و آمد نکنم

نه اصصصلا این کارو نکن..

هم خدا رو خوش نمیاد (اگه اون بی صفته تو نباید مثل اون باشی...تازه خانوادش خوب و بی گناهن)

هم اینکه شخصیت خودت کوچیک میشه و بهونه میدی دستش که باهات بد بشه

میتونی یواشکی ولی یه جوری که ببینه(ولی مثلا تو نمیخوای ببینه وانمود کن اینجوری) گریه کن نصفه شب ، بیدار شد بگو حرف دلتو ...

بگو دلم آتیش میگیره میبینم با خانواده ام بی دلیل بد رفتاری و...

اگر همسرت از رفت و آمد زیاد خوشش نمیاد خب خودت تنها برو شهرتون مثلا یه روز برسوندتپیش خانواده خودت  و دیدو بازدید کنه وروز دوم  برگرده شهرتون یا اینکه کلا تنهایی برو 

شاید اخلاق و آداب خانواده شما با اون نمیخونه نیازی نیست تحمل کنه از این بعد یا شما مجبورش کنید به رفت و آمد زیاد همین که شما با خانوادتون مشکلی ندارید کافیه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب دوهفته واقعا زیاده خداروشکر که خونه خریدن شاید از این به بعد رفتار همسرت بهتر بشه احیانا همسرتون ...

کلا خانواده همسرم زیاد خونه ما نمیان شاید سالی یک بار اونم یک وعده اونم در صورتی ک دعوتشون کرده باشم  اصلا اهل دخالت کردن یا حتی نظر دادن تو زندگیمون نیستن، کم حرف هستند و بسیار با ادب و مهربان، منم احساس میکنم چون خانوادم زیاد می موند پیشم روش باز شده بهشون، اگر کوچکترین حرفی بزنند ب خودش میگیره و ناراحت میشه، بله ب شدت درونگرا هست

نه اصصصلا این کارو نکن..هم خدا رو خوش نمیاد (اگه اون بی صفته تو نباید مثل اون باشی...تازه خانوادش خو ...

ای خواهررر سیاست هم ندارم یه ذره، بسیار ساده و خنگم توی این موارد

باید سیاست به خرج بدی تنها راهت همینه👌

مثلا یه وقتایی ک واقعا دلم تنگ میشه و گریه میکنم میگه بیا بریم شهرستان و با دل خوش هم میاد، ولی با توپ پر برمیگرده😁

کلا خانواده همسرم زیاد خونه ما نمیان شاید سالی یک بار اونم یک وعده اونم در صورتی ک دعوتشون کرده باشم ...

پس به همسرت حق بده عزیزم دست خودش نیست اینجوری بزرگ شده و نمیتونه تغییر کنه 

احتمالا اونها رو مزاحم میدونه در دایره امن خودش و نمیتونه کنار بیاد و خسته میشه 

حتما شنیدی ضرب مثلها راجبه مهمان بودن تا نهایت سه روز رو فهمیدی 

شما باید رفت و آمدها با خانواده خودت رو مدیریت کنی مثلا از این به بعد که خونه خریدن شهر شما وقتی اومدن برن خونه خودشون و شما برید بهشون سر بزنید یا یکی دوشب بمونید پیششون البته اگه همسرتون مشکلی ندارن و کنار میان 

یه آدم درون‌گرا زیاد نمیتونه روابط با غیر رو برای مدت طولانی تحمل کنه 

پس به همسرت حق بده عزیزم دست خودش نیست اینجوری بزرگ شده و نمیتونه تغییر کنه احتمالا اونها رو مزاحم م ...

خودمم احساس میکنم ب همین خاطره، از طرفی روم نمیشه ب خانوادم بگم نیایند پیشم، دلم نمیاد دلشون بشکنه، در حالی ک اون خودش هر روز می‌ره ب خانوادش سر میزنه