2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که نه😶

یا از ذات خرابش هس یا شوهرش هم همینکاره هس و اونم تلافی میکنه

درهرحال منفورترین آدم روی زمین کسی هس که اسم یکی دیگه تو شناسنامش هس و میره با یکی دیگه...خیانت هیچ توجیهی نداره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چه ربطی داره ازکجامعلوم اون مردهَوَل نباشه ومدافع سرسخت جمله هرگل یه بویی داره باشه

چ ربطی داره من زن هوولم خیلی دیدم واس ی شلوار لی خودش میده...کلی حرف بزن.دلیل خیانت ی ادم خودشه ن جنس مخالف .مگ هرزن مردی بدهستن

موافق نیستم اون ذاتشه که خرابه من کسیو میشناسم که شوهربه شدت مهربونی داره اما زنه افتاده پای شوهرمن چندینبارم تذکردادم از یه درمیره ازدردیگه برمیگرده واین دفعه دیگه تصمیم گرفتم که دیگه از آبروشوهرشم بگذرم وبا وجودیکه یه پسر۱۴ساله داره دیگه مثل اوسکلا نشینم  

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

هم زن هم مرد وقتی بدترین همسرهای دنیا رو دارن اگه میخواستن به کس دیگه ای فک کنن باید جدا بشن.. نه همزمان با دو نفر باشن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

دوستان خیلی خودتون رو خسته نکنید 

استارتر میاد در جوابتون مینویسه زن عین گل توجه میخواد😂😂😂😂😂😂😂

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

زن توجه می خواد مثل یه گل

یه چیزی وجود داره به اسم حیا 

اون نباشه تو وجود هر زنی 

توجه و نیاز مالی داره که میره خیانت میکنه فقط از نظر من توجیحه

مگه همه زندگیا گل و بلبله که چون به یه نفر نمیرسه پس بره خیانت بکنه 

بعد ببخشید کسی که این مدله چرا جدا نمیشه که بتونه آبرومندانه زندگی کنه ؟ 

الان هیچ جنس مذکری نیس که دوس دختر نامزد و همسر نداشته باشه 

بره هوار زندگی یکی بشه یا بره با پسر مجرد بریزه رو هم چون توجه میخاد؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بیشتر ببینید

هیچ وقت هیچ کسی خیانت نمیکنه مگه اینکه نجس باشه جند‌ه باشه هرز‌ه باشه

هزار درصد خودش مقصره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

هر کسی مسئول اعمال خودشه دوست عزیز 

خیلی کثافته که فکر کنیم مردی که پی هرزگی رفته تقصیر زنشه و بلعکس

با یک نفری وارد زندگی مشترک شدی به هر دلیلی دیگه باهاش خوشحال نیستی گزینه طلاق روی میزه بعدش برو جایی که خوشحالی

با خیانت اول خودت رو به لجن میکشی 

بعد آبروی پدرو مادرت رو 

و بعد اگر بچه ای باشه شخصیت اون بچه رو 

چون بالاخره دستت رو میشه

هیچچچچچچچ لطمه ای هم به همسرت که فرضا واسه انتقام ازش این کارو کردی نزدی چون اون در نهایت برمیگرده بهت میگه من میدونستم تو اینکاره ای🙃

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

زن توجه می خواد مثل یه گل

آهان چون توجه ندیده،بره تو بغل یکی دیگه که توجهات زیاد شه.

چرا فک میکنین میشه با ارتباط با یه نفر دیگه توجه خرید.اگه زیر یه سقف همینا برن باز بعد یه مدت برا هم‌عادی میشن و طرف میبینه‌ اینم مثل شوهر قبلی هست.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس