2777
2789
عنوان

باد کردن گلو و درد همه ی بدن چیکار کنم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 60 پست
همون دیگه منم اینجوری بودم اصلا هم علائم عفونت ادراری نداشتم. گوشم هم مدت ها درد می رد با گلوگفتش ال ...

ای بابا خب باید چیکار کرد دیگه از آزمایش بالاتر که نداریم 4بار کشت ادرار انجام دادم ای خدا چه گیری افتادم اخه چرا تشخیص نمیده هیچکی

برا من چند ماهه اینجوریم 7 ماهی میشه فکر کنم پهلو هامو استخوانم دارن میشکنن از درد به‌خدا الکی نمیگم ...

دکترتو عوض کن، منم پیش یه خوبو رفتم

کاملا مثل هم هستن علائمون

و خداروشکر من الان خوب خوبم

ببین دکتر من با دستش شکم، زیر شکم، اطراف ناف، کلیه ها، گلو، گوش همه رو فشار میداد و چک می کرد 

اخرش هم تشخیصشو داد

و با یه نسخه از شرش راحت شدم، تاپیک هام هست در مورد مشکلم و گیر کردن غذا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی باز بزم گوش و حلق و بینی؟

اره حتما

دکتررغدد سونو از گلو مینویسه

من چون مدام غذا گیر می کرد و خفه میشدم با اصرار خودم دکتر استرابوسکوپی نوشت،. گفت اصلا نیازی نیست اونقدر که تابلو مشکلت

هیچی هم توی گلو و حنجره و اینام نبود

ولیربهذلحاظ روانی واسم خوب بود 

اره حتمادکتررغدد سونو از گلو مینویسهمن چون مدام غذا گیر می کرد و خفه میشدم با اصرار خودم دکتر استراب ...

اره واقعا آدم میگه حداقل این نیست. پس دکتر غدد سونو از گلو مینویسه مطمعنی؟ چون تاحالا نشنیدم سونو از گلو.  .اون‌یکی لوله میکنه با بیهوشی تویه گلو؟ یا پاره میکنه؟ بهش باید بگم برام انجام بده نه وگرنه نمیکنن باز میگن هیچی نیست

اره واقعا آدم میگه حداقل این نیست. پس دکتر غدد سونو از گلو مینویسه مطمعنی؟ چون تاحالا نشنیدم سونو از ...

منم سونو گلو انجام دادم . مثل بقیه ی سونوهاست آسونه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨✨

بیشتر ببینید