2777
2789
عنوان

باد کردن گلو و درد همه ی بدن چیکار کنم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 60 پست
سیستم ایمنی و قوی میکنه. خون رسانی و زیاد میکنه و درمان میکنه. به همه چی جوابه. باچی انجام می دین که ...

با لیوان و پنبه و الکل و آتیش دیگه. یه بار گذاشتم نتونستم چند دیقه بیشتر تحمل کنم تمومه جونمو داشت می‌کشید انگار اگه طاقت بیارم انجام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آزمایش کشت ادرار عفونت ادرار دادم گفتن نیست

علائمتو کاملا منم داشتم و کلی دکترررفتم

50 روز درگیر بودم

اخر دکتر گوش و حلق و بینیم گفت عفونت ادراریه وذیه اصطلاح دیگه گفت یادم نیست. 

یه آنتی بیوتیک داد به مدت 2 هفته کاملا رفع شد. 

من حتی واسه گلوم، استروبسکوپی هم انجام دادم

با لیوان و پنبه و الکل و آتیش دیگه. یه بار گذاشتم نتونستم چند دیقه بیشتر تحمل کنم تمومه جونمو داشت م ...

آهان. حتما انجام بدین. مث آب روی اتیشه. زود خوب میکنه. شنیدم. میگن به خاطر کوفتگی های بدن درد میاد. و هرچقدر این جور باشه مثل اینکه بهتر عمل میکنه و درمان میکنه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

علائمتو کاملا منم داشتم و کلی دکترررفتم50 روز درگیر بودماخر دکتر گوش و حلق و بینیم گفت عفونت ادراریه ...

اخه آزمایش ادرار هم دادم چندبار گفتن نیست در ضمن یکماهه دارم چرک خشک کن میخورم هیچی به هیچی این گلو دردم تازه نیست خیلی وقاثته ولی پنهان مونده بود می‌فهمیدم گلو و گوشم درد میکنه ولی کم بود سرما خوردم 1ماه پیش خودشو قشنگ نشون داد. کاش عفونت ادراری بود حداقل میدونستم چمه

علائمتو کاملا منم داشتم و کلی دکترررفتم50 روز درگیر بودماخر دکتر گوش و حلق و بینیم گفت عفونت ادراریه ...

اندوسکوپی واسه گوارش هم انجام دادم البته نمیدونم واسه گوارش گلورو نشون میده یا نه. کاش اندوسکوپی گلو میرفتم چون باد کرده ولی دیگه هزینشو ندارم

اخه آزمایش ادرار هم دادم چندبار گفتن نیست در ضمن یکماهه دارم چرک خشک کن میخورم هیچی به هیچی این گلو ...

همون دیگه منم اینجوری بودم اصلا هم علائم عفونت ادراری نداشتم. 

گوشم هم مدت ها درد می رد با گلو

گفتش التهابی هست که مستقیم روی مجرای ادراری تاثیر میذاره و ارتباط مستقیم بین سینوس،. گوش و گلو و سیستم مجاری ادراری هست 

گوش ها و گلوم هم که چک می کرد میگفت التهاب نداره دررواقع ولی اثر گذاشته 

و بهم گفت اصلا گلوت نباید خشک باشه چون الرژیه این مدل و روزی 12 لیوان اب باید خورد

و قرص

اندوسکوپی واسه گوارش هم انجام دادم البته نمیدونم واسه گوارش گلورو نشون میده یا نه. کاش اندوسکوپی گلو ...

کاملا فرق داره با مدل گوارشی، بهش میگن استروبسکوپی، 800تومن بود

اخه آزمایش ادرار هم دادم چندبار گفتن نیست در ضمن یکماهه دارم چرک خشک کن میخورم هیچی به هیچی این گلو ...

خوب دیگه از اون سرما عفونت زده دقیقا مثل من

بعد این ویروسه اینجوری شدم

الرژیه چون و تا اخررباهامونه باید رعایت کنیم

یه سری حرکات هم یاد داد واقعا اثر داشت و دعاش می کنم

نه برايه من تیر میکشه استخوانیه قفسه سینم میسوزه پهلوها دارن سیخ فرو میکنن استخون لگنم داره میشکنه ا ...

عزیزم اگه گلوتون قسمت تیروئید بادکرده برید دکترغدد یه سونوانجام بدین

برا من چند ماهه اینجوریم 7 ماهی میشه فکر کنم پهلو هامو استخوانم دارن میشکنن از درد به‌خدا الکی نمیگم حتی دراز میکشم تمومه جونم درد میگیره نمیدونم روش بخوابم. استخوانم میخوان بترکن. الان صدایم گرفت میترسم سرطان حنجره یا گلو یا دهان یا مری نباشه چون علائمش همین درداییه که دارم پهلو درد کمر درد قفسه سینه سوزش و درد استخوان‌ها. باد کردن غده لنفاوی گرفتگی صدا بلع دردناک جوری که چیزی میخورم واقعا گیر میکنه به سختی با آب میره پایین می‌فهمم یه چیزی راهشو بسته سمته راست باد کردن گلو و سرفه و خلط. میترسم چیکار کنم دکتر گوش حلق بینی گفت هیچ مشکلی نداری هه

برا من چند ماهه اینجوریم 7 ماهی میشه فکر کنم پهلو هامو استخوانم دارن میشکنن از درد به‌خدا الکی نمیگم ...

اره کاملا منم داشتم

هررلقمه که میخوردم گیر می کرده

شما حتما باید پیگیری کنی، این مشکل عصبی نیست اصلا

اول دکتر گوش و حلق بینی، بعد غدد