2777
2789

یه بچه هست شیرینه ارومه بهش یه دفتر و مداد میدی نقاشی میکشه

ولی وقتی بچه خیلی شیطونه و شر ندین دست دختر صاحب خونه

دختر صاحب خونه که مربی مهد کودک نیست 

امروز یه بچه اومده بود اتاقم بی اجازه مامانش یه کلااامم چیزی نگفت فقط میگفت عه نیلای عه نیلای و کوفت بچت گند زده بود به اتاقم یواشکی یکم غذا اوردم اتاق دیدم میگه منم میخورم گفتم عه اخی حتما گشنشه نصف کردم نصفشو من بخورم نصفشو اون بچه پرررووو گفت نه من همشو میخوام خلاصه هیچی گشنه موندم تا الان

بچه های الان بیشترشون به شدددتتت لوس و نونور و پروان همشم گریه میکرد یه سلام بلد نبود هرچی میخورد ایراد میگرفت میگفت اییی میوه بده غذا بده فلان بچه سه ساله هم نبودا اول دوم بود مدرسه میرفت طفلک معلمش چی میکشه بچه فقط برای خانوادش عزیز و شیرینه الان من خودم کلللل انرژیم رفت واقعا

از مامانش میسوزم شما بودین چی میگفتین؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید

دیگه وقتی خودشون متوجه نشدن به نظرم رک بگو فلانی جا بچه‌ات رو بگیر من کار دارم و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

هم سنشم نیستم که دانشگاه میرم رفته بود سر کتابا دانشگاهم شااننسسس اوردم یعنیییی بزور گرفتمش مامانش همچنننااااننن فقط یه عه میکرد

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه وقتی خودشون متوجه نشدن به نظرم رک بگو فلانی جا بچه‌ات رو بگیر من کار دارم و...

بچه هه اونقدر بد عنق و بی تربیت بود یه گربه دارم افتاده بود دنبالش مامانشم ذوق میکرد اخی چه بازی میکنه

بیشتر ببینید
واقعا من یه روز بچه دار شم یه جوری تربیتیش میکنم ک تو دل همه عزیز باشه به قول شما شیرین ن لوس و جیغ ...

همین بخدا هر چیم میشه ربطش میدن به علم روانشناسی تاثیر منفی روی کودک😂😶بچه شیرین و با ادبم زیاد دیدم چقدرررر خوش رفتار 

بیشتر ببینید
واقعا من یه روز بچه دار شم یه جوری تربیتیش میکنم ک تو دل همه عزیز باشه به قول شما شیرین ن لوس و جیغ ...

با کتک بعید میدونم بچه‌ای سالم تربیت شه

اگه یه بچه‌ی سالم میخوایید باید باهاش سالم هم برخورد ‌کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
من بودم دست بچه رو میگرفتم میبردم پیش مامانش با خنده میگفتم ماشالله چ بچه پرانرژی ای دارید خستم کرد. ...

باورت میشه از بچه هه میترسیدم؟اصلا نمیشست چندبار اومدم پذیرایی کنم و اینا بچه هه بدو بدو میرفت اتاقم 

بیشتر ببینید
من بودم دست بچه رو میگرفتم میبردم پیش مامانش با خنده میگفتم ماشالله چ بچه پرانرژی ای دارید خستم کرد. ...

یه راهکار هم به من میدی زن داداشم دائم بچشو اونم بدون هماهنگی چند روز چند روز میذاره خونمون