2777
2789

درد داره همه‌ی بدنم درد میکنه گلوم باد کرده هم غده لنفاوی هم پایین گلوم سمت راست اندازه یه گردو از تو باد داره دست میزنم مشخصه و غذا تویه گلوم گیر میکنه دارم خفه میشم گوشم درد میکنه امروز رفتم متخصص گوش و حلق و بینی میگه هیچی نیست از اعصابه من گلوم داره میترکه حتی چرک خشک کنم نداد چرا دکترا انقد گرون فقط پول میگیرن الان دوباره برم یه متخصص دیگه اخه چراا تشخیص نمیدن میترسم سرطان باشه نمیفهمن خسته شدم درد استخوان ها قفسه سینه پهلو کمر دارم با گلو درد و سرفه و گرفتگی صدا اخه دیگه چه دکتری برم خیلی تا الان دکتر رفتم میگن چیزی نیست از اعصابه ولی من میدونم یه چیزیم هست دارم دیوونه میشم درد دارم اخه لعنتی چرا نمیفهمن حالم خوب نییییست چیکار کنم پیش چه دکتری برم همه گاااااون خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما هستم. یک ماهه سمت چپم درد میکنه، حتی گلوم نمیتونم دهانم رو زیاد باز کنم. گوش و گردن و سرم و دستم و ...کلا سمت راستم درد دارم. دیشب هم دیدم یک توده پایین تر از زیر بغلم درومده 

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

استارتر من یک درد های وحشتناکی رو تجربه کردم پیش هر دکتر هم رفتم تهش معلوم شد درد های عصبیه اما شما داری میگی گلوت هم متورمه پس برو پیش یک دکتر بهتر این هیچی حالیش نبوده 

حتماً بزو پیش یک دکتر خوب ان شاءاللّه که مشکلی نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

استارتر من یک درد های وحشتناکی رو تجربه کردم پیش هر دکتر هم رفتم تهش معلوم شد درد های عصبیه اما شما ...

کجاتون درد داشتید؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین یه چیزی بهت بگم . از زمان کرونا سیستم بدن همه یه مشکلی پیدا کرده . هر چند وقت ویروس‌ فعال میشه توی بدن . خودم یه جوری بدن درد میگیرم که گریه میکنم . شبا از پادرد نمیتونم بخوابم . کتفم یه جوری درد میکنه انگار کیسه بوکس بودم . سرفه هامم که از بس دمنوش خوردم دیگه حالم از نوشیدنی گرم بهم میخوره . توی گوگل استور برنامه یوگا رو نصب کن . یه حرکاتی داره . سطح متوسط و بزن . هر روز انجامش بده . درد بدنتو تا حد زیادی کاهش میده . 

منم مثل شما هستم. یک ماهه سمت چپم درد میکنه، حتی گلوم نمیتونم دهانم رو زیاد باز کنم. گوش و گردن و سر ...

وای خدا جان اخه چرا اااا حتما برو دکتر نمیدونم چه دکتری باید بری ولی پیگیری کن واسه منو که هیچی نمیفهمن هر دکتری میرم میگه هیچی نیست خیلی خرج کردم بالایی 20تومن خسته شدم چقد بهشون پوله الکی بدم نمیفهمن بیناموسااااا من گلوم باد کرده میگه چیزی نیست عفونتم نداره عجب. تورو خدا دکتره خوب پیدا کن پیگیری کت دارد داره منو میکشه نمیتونم تحمل کنم همین دیروز بابام بردیم متخصص دوباره بگن خوب نشدم ببر جایه دیگه اینا هم منتظرن یه دکتر بگه از اعصابه میگن پس هیچی نیست دیگه دکتر نمی‌بریم خدااااا چیکار کنم

کجاتون درد داشتید؟

دردهای من طوری نبود که بگم فلان جام درد میکرد 

حتی موهام هم درد داشت 

یک نوع مشکل عصبی هست این 

حتی انقدر حالم بد میشد که خانوادم زنگ میزدن اورژانس 

اورژانس میگفت باید بره بیمارستان 

میرفتم بیمارستان چیزی تشخیص نمیدادن 

تا اینکه مشخص شد اعصابه 

ببین یه چیزی بهت بگم . از زمان کرونا سیستم بدن همه یه مشکلی پیدا کرده . هر چند وقت ویروس‌ فعال میشه ...

دقیقا منم همینم؛ این دردها جسمی یا روانی؟

استارتر من یک درد های وحشتناکی رو تجربه کردم پیش هر دکتر هم رفتم تهش معلوم شد درد های عصبیه اما شما ...

میترسمممم چه دکتری برم اخه مگه یه جاست؟ دکترا نمی‌فهمن دیگه پول ندارم.من بدم الکی بگن برو هیچی نیست دارم پاره میشم از درد من مگه میشه هیچیم نباشه درد داره فریاد میزنه توم همه جامو گرفته

وای خدا جان اخه چرا اااا حتما برو دکتر نمیدونم چه دکتری باید بری ولی پیگیری کن واسه منو که هیچی نمیف ...

رفتم بابا. کلی سی تی و ام ار ای و...گفتن چیزی نیست ولی سردردم خوب نشد که بماتد گردن درد و گوش درد و دست درد و کتف درد و...اضافه شد.

نمیدونم چه مرگمه. داروی اعصاب میخوری؟

میترسمممم چه دکتری برم اخه مگه یه جاست؟ دکترا نمی‌فهمن دیگه پول ندارم.من بدم الکی بگن برو هیچی نیست ...

پیش یک روانپزشک هم برو شاید واقعاً اعصابه برای من که اعصاب بود 

من هم بدنم ورم داشت 

البته که نمیدونم اعتقاد داری یا نه اما من توسل کردم که بهتر شم و شدم 

خیلی وقته که راحت شدم از این نظر 

پیش یک روانپزشک هم برو شاید واقعاً اعصابه برای من که اعصاب بود من هم بدنم ورم داشت البته که نمیدونم ...

چجوری توسل کردی؟