درد داره همهی بدنم درد میکنه گلوم باد کرده هم غده لنفاوی هم پایین گلوم سمت راست اندازه یه گردو از تو باد داره دست میزنم مشخصه و غذا تویه گلوم گیر میکنه دارم خفه میشم گوشم درد میکنه امروز رفتم متخصص گوش و حلق و بینی میگه هیچی نیست از اعصابه من گلوم داره میترکه حتی چرک خشک کنم نداد چرا دکترا انقد گرون فقط پول میگیرن الان دوباره برم یه متخصص دیگه اخه چراا تشخیص نمیدن میترسم سرطان باشه نمیفهمن خسته شدم درد استخوان ها قفسه سینه پهلو کمر دارم با گلو درد و سرفه و گرفتگی صدا اخه دیگه چه دکتری برم خیلی تا الان دکتر رفتم میگن چیزی نیست از اعصابه ولی من میدونم یه چیزیم هست دارم دیوونه میشم درد دارم اخه لعنتی چرا نمیفهمن حالم خوب نییییست چیکار کنم پیش چه دکتری برم همه گاااااون خدا
منم مثل شما هستم. یک ماهه سمت چپم درد میکنه، حتی گلوم نمیتونم دهانم رو زیاد باز کنم. گوش و گردن و سرم و دستم و ...کلا سمت راستم درد دارم. دیشب هم دیدم یک توده پایین تر از زیر بغلم درومده
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....
استارتر من یک درد های وحشتناکی رو تجربه کردم پیش هر دکتر هم رفتم تهش معلوم شد درد های عصبیه اما شما داری میگی گلوت هم متورمه پس برو پیش یک دکتر بهتر این هیچی حالیش نبوده
حتماً بزو پیش یک دکتر خوب ان شاءاللّه که مشکلی نیست
ببین یه چیزی بهت بگم . از زمان کرونا سیستم بدن همه یه مشکلی پیدا کرده . هر چند وقت ویروس فعال میشه توی بدن . خودم یه جوری بدن درد میگیرم که گریه میکنم . شبا از پادرد نمیتونم بخوابم . کتفم یه جوری درد میکنه انگار کیسه بوکس بودم . سرفه هامم که از بس دمنوش خوردم دیگه حالم از نوشیدنی گرم بهم میخوره . توی گوگل استور برنامه یوگا رو نصب کن . یه حرکاتی داره . سطح متوسط و بزن . هر روز انجامش بده . درد بدنتو تا حد زیادی کاهش میده .
منم مثل شما هستم. یک ماهه سمت چپم درد میکنه، حتی گلوم نمیتونم دهانم رو زیاد باز کنم. گوش و گردن و سر ...
وای خدا جان اخه چرا اااا حتما برو دکتر نمیدونم چه دکتری باید بری ولی پیگیری کن واسه منو که هیچی نمیفهمن هر دکتری میرم میگه هیچی نیست خیلی خرج کردم بالایی 20تومن خسته شدم چقد بهشون پوله الکی بدم نمیفهمن بیناموسااااا من گلوم باد کرده میگه چیزی نیست عفونتم نداره عجب. تورو خدا دکتره خوب پیدا کن پیگیری کت دارد داره منو میکشه نمیتونم تحمل کنم همین دیروز بابام بردیم متخصص دوباره بگن خوب نشدم ببر جایه دیگه اینا هم منتظرن یه دکتر بگه از اعصابه میگن پس هیچی نیست دیگه دکتر نمیبریم خدااااا چیکار کنم