2777
2789
عنوان

شما جای من بودین با این شوهر چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 82 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خواستم برم هردفعه بابام جلومو میگیره به اسم ابرو نمیزارن .دیگ تو سری خور شدم

چرابایدب همه توضیح بدی میگم پرونده ارو جریان نندازفقط برو ثبت کن به وقتش که زبون درازی کردتویه منبع مدرک داری اونم بصورت قانونی

چطور می‌تونه یه خانم بار دار رو کتک بزنه؟

بخدا هیچکی باورش نمیشه تا اینکه یبار جلو خواهرم منو زد اون موقع فهمیدن راست میگم . خیلی عصبی و استرسی شدم شب و روزم فقط با اشک و اه میگذره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه بار برو پزشک قانونی و شکایت و بزرگترات در بیشتر موارد میترسن

عزیزم بزرگترام کاملا خودشونو کنار کشیدن هر چیم قهر میکنم به زور منو پس میفرستن میگن انتخاب خودت بوده . تنهایی میتونم از پس این کار بربیام؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ببین نمیگم کاری نکن 

ولی وقتی اینقدر تغییر خلق و خو داره بذار بچه ات دنیا بیاد شاید با اومدن بچه بهتر شد. 

ولی تو پروسه شیرخواری بچه هم جدا شدن سخته هم تو وابسته ای هم نی نی نیازت داره ... 

اگرم میخوای با رفتن فقط بترسونیش دوباره برگردی سر زندگیت فایده نداره 

پس تو خونه اینکارها رو بکن

چهل تا یس بخون تو آب فوت کن اون آب رو بریز تو غذا ها و هر وقت دیدی داره تموم میشه روش آب بریز 

تو خونه حدیث کسا بخون 

یک سوال

نشونه هاایی از این رفتارها تو دوران قبل از عقد دیدی؟

مثلا رفتارهایی که به راحتی ازش گذشتی 

اما الان متوجه شدی کهاگه بهشون توجه می کردی

به رفتارهای الانش پی می بردی؟

مستقل شو طلاق بگیر با بچه ات زندگی کنفقط نذار بچه با این بزرگ بشه که میشه یکی مثل من

نمیدونم مستقل شدن با بچه خیلی سخته خیلیم تهدید میکنه میگ میخوای برو ولی نمیزارم بچه رو ببینی هیچ وقت ذیگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چرابایدب همه توضیح بدی میگم پرونده ارو جریان نندازفقط برو ثبت کن به وقتش که زبون درازی کردتویه منبع ...

ممنون . یعنی هروقت کتک زد برم شکایت کنم ازش؟؟بیشتر تو سرم میزنه با مشت اونو تشخیص میدن؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ببین نمیگم کاری نکن ولی وقتی اینقدر تغییر خلق و خو داره بذار بچه ات دنیا بیاد شاید با اومدن بچه بهتر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....