تو انتخاب آدم های زندگیتون معیار وجدان رو قرار بدید یعنی قبل از این که آدمی رو وارد زندگیتون کنین مطمئن بشین که وجدان سرش میشه یا نه
چون
آدمایی که وجدان دارن، قلبشون جایگاه صداقت و محبت واقعیه. اونا برای هر کلمهای که میگن، برای هر قولی که میدن، ارزش قائلن. خیانت توی وجودشون جا نداره، چون خودشون رو در برابر خدا و حتی در برابر خودشون مسئول میدونن
اینا همون آدماییان که حتی وقتی کسی نگاهشون نمیکنه، کار درست رو انجام میدن. حتی اگه دنیا پر از دروغ و فریب باشه، اونا مسیر خودشون رو گم نمیکنن. چون باور دارن که انسانیت چیزی فراتر از سود و زیانه، چیزی فراتر از بازیهای زودگذر.
آدمای باوجدان، وقتی بهت میگن "کنارت هستم"، تا آخرش هستن. وقتی بهشون اعتماد کنی، اون اعتمادو روی هوا نمیزنن. اونا میدونن که دلها اسباببازی نیستن، که زخم زدن به کسی فقط یه اشتباه ساده نیست، بلکه یه حقیقته که یه روز، یه جایی، براشون تاوان داره.
شاید این روزا اینجور آدما کمتر پیدا بشن، اما اگه یکیشون رو توی زندگیت داشتی، بدون که یه گوهر نایاب کنارته. کسی که وقتی باهاش حرف میزنی، میفهمی که چقدر دنیا هنوز جای قشنگیه، چون هنوز آدمایی هستن که خوبی رو زنده نگه داشتن...
من ب عنوان ی آدمی که آدم با وجدان تو زندگیش دیده و خودش به شدت با وجدانههههه تایییییید میکنم و تاکیییید که این معیار رو اولویت قرار بدین