2777
2789

تو انتخاب آدم های زندگیتون معیار وجدان رو قرار بدید یعنی قبل از این که آدمی رو وارد زندگیتون کنین مطمئن بشین که وجدان سرش میشه یا نه

چون

آدمایی که وجدان دارن، قلبشون جایگاه صداقت و محبت واقعیه. اونا برای هر کلمه‌ای که میگن، برای هر قولی که میدن، ارزش قائلن. خیانت توی وجودشون جا نداره، چون خودشون رو در برابر خدا و حتی در برابر خودشون مسئول می‌دونن

اینا همون آدمایی‌ان که حتی وقتی کسی نگاهشون نمی‌کنه، کار درست رو انجام میدن. حتی اگه دنیا پر از دروغ و فریب باشه، اونا مسیر خودشون رو گم نمی‌کنن. چون باور دارن که انسانیت چیزی فراتر از سود و زیانه، چیزی فراتر از بازی‌های زودگذر.

آدمای باوجدان، وقتی بهت میگن "کنارت هستم"، تا آخرش هستن. وقتی بهشون اعتماد کنی، اون اعتمادو روی هوا نمی‌زنن. اونا می‌دونن که دل‌ها اسباب‌بازی نیستن، که زخم زدن به کسی فقط یه اشتباه ساده نیست، بلکه یه حقیقته که یه روز، یه جایی، براشون تاوان داره.

شاید این روزا اینجور آدما کمتر پیدا بشن، اما اگه یکی‌شون رو توی زندگیت داشتی، بدون که یه گوهر نایاب کنارته. کسی که وقتی باهاش حرف می‌زنی، می‌فهمی که چقدر دنیا هنوز جای قشنگیه، چون هنوز آدمایی هستن که خوبی رو زنده نگه داشتن...

من ب عنوان ی آدمی که آدم با وجدان تو زندگیش دیده و خودش به شدت با وجدانههههه تایییییید میکنم و تاکیییید که این معیار رو اولویت قرار بدین

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری تشخصیش بدیم

تشخیص آدم باوجدان، شاید توی دنیایی که خیلی‌ها نقاب به چهره دارن، سخت باشه، اما غیرممکن نیست. آدمای باوجدان ویژگی‌هایی دارن که توی رفتار و انتخاب‌هاشون خودش مثلا حرف و عملشون یکیه آدم باوجدان فقط حرفای قشنگ نمی‌زنه، بلکه بهشون عمل هم می‌کنه. اگه قولی بده، تا جایی که بتونه پایبند می‌مونه. اگه نتونه ابراز عذرخواهی می‌کنه، نه اینکه مثلا بهونه بیاره و بخاد بپیچونه

تو شرایط سخت خودش رو نشون میده وقتی همه‌چیز خوبه، همه می‌تونن خودشون رو درست‌کار نشون بدن. اما آدمای باوجدان توی موقعیت‌های سخت و وسوسه‌برانگیز هم شخصیتشون رو حفظ می‌کنن. اگه دیدی کسی توی شرایط سخت هنوزم پای اصولش وایسه، بدون که آدمیه که به وجدانش احترام می‌ذاره....

به حق الناس اهمیت میده 

چون آدم باوجدان می‌دونه که هر چیزی که به ناحق از کسی بگیره، یه روزی اثرش برمی‌گرده. پس نه دروغ میگه، نه دغل‌بازی می‌کنه، نه حق کسی رو می‌خوره. حتی اگه سودی  براش نداشته باشه و حتی ممکنه ضرر هم کنه ولی باز ترجیح میده که راستگو بمونه

وجدان یعنی اینکه وقتی حتی هیچ‌کس نمی‌بینه، باز هم کار درست رو انجام بدی. چون کسی که فقط از قضاوت بقیه می‌ترسه، ممکنه توی خلوتش دست به هر کاری بزنه. اما کسی که از خدا حساب می‌بره، همیشه مسیرش رو درست انتخاب می‌کنه.

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
ریا نباشه من دقیقا همینجورم

دمت گرم دنیا باید ب داشنتنت افتخار کنه

درسته ولی خب ادمارو نمیشه شناخت

اره ولی گفتم ویژگی هاشونو الان

متاسفانه اولش اینقدر خوب نقش بازی می‌کنن که آخرش باورت نمیشهچطوری تشخیص بدیم خب

تو پست بالا گفتم ویژگی هاشونو ببین

درسته ولی خب ادمارو نمیشه شناخت

آره شوهر من اوایل خیلی ادعای وجدان داشت و میگفت باید به این فکر کرد که خدا در حالتی ما رو میبینه

ولی خیانتهایی کرد بهم که نگم برات😔😞😞

خدا براس نسازه منکه حلالش نمیکنم

آره شوهر من اوایل خیلی ادعای وجدان داشت و میگفت باید به این فکر کرد که خدا در حالتی ما رو میبینهولی ...

ینی اولش با وجدان بود بعد یهو تغییر کرد ؟؟

چون گاهی آدما بخاطر ناملایمات زندگی ایمانشون اگ ضعیف بشه وجدانشون هم خاک میخوره

ینی اولش با وجدان بود بعد یهو تغییر کرد ؟؟چون گاهی آدما بخاطر ناملایمات زندگی ایمانشون اگ ضعیف بشه و ...

والا آره 

از اون موقع 15 سال میگذره

چقدر میگفت خدا کارهامونو میبینه

ولی دروغاش، خیانتاش و.... رو شد