2777
2789
عنوان

شما جای من بودین با این شوهر چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 82 پست
نقش بازی کن حتی اگه دلت آتیشه ولی در ظاهر آروم و بیتفاوت باش ک بفهمه ن تنها ی بچه بلکه ۱۰۰تا بچه یا ...

دقیقا دارم همین کارو میکنم . جونم در میره برا بچم ها ولی بهش گفتم بچت برا خودت بچتو نمیخوام 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

دقیقا دارم همین کارو میکنم . جونم در میره برا بچم ها ولی بهش گفتم بچت برا خودت بچتو نمیخوام

افرین بهترین کار 

چی داره از خودش ؟؟؟خونه ماشین زمینی؟؟؟

اومد دنبالت بگو بنامت بزنه اگه نداره حق طلاق بگیر حتما ازش 

هر کتکی ک میزنه شما قهر میای فقط اومدن دنبالت و زبونی معذرت خواهی کردن فایده نداره باید ازش چیزی بگیری شرط کنی محضری باید امضا کنه فقط حرف ک باد هواست  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین بهترین کار چی داره از خودش ؟؟؟خونه ماشین زمینی؟؟؟اومد دنبالت بگو بنامت بزنه اگه نداره حق طلاق ...

میدونم عزیزم ولی متاسفانه ما همچین چیزایی رو هیچ وقت هیچکی تو خانواده های ما قبول نمیکنه وگرنه همشو ک داره 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

میدونم عزیزم ولی متاسفانه ما همچین چیزایی رو هیچ وقت هیچکی تو خانواده های ما قبول نمیکنه وگرنه همشو ...

خانواده خودت یا خانواده اونا؟؟؟

میدونم عزیزم ولی متاسفانه ما همچین چیزایی رو هیچ وقت هیچکی تو خانواده های ما قبول نمیکنه وگرنه همشو ...

خودت شرط بزار 

ب شوهرت بگو خسته شدم از این زندگی ابروم رفته تو فامیل نقل صحبت مردم شدم بعد گذشته از اون من زندگی اروم میخوام ؛میخوام زندگی کنم نیومدم میدون جنگ یا نمیخوام ک با زندگیم معامله کنم 

جفتشون

تو با خانواده ت پدرت و مادرت صحبت کن بگو من این چیزارو میخوام 

پدرومادر عاشق اینن ک بچه هاشون قوی باشن چ پسرشون چ دخترشون