2777
2789
عنوان

خواب شیطان

43 بازدید | 5 پست

دو شب پیش خوابیده بودم 

خواب دیدم شیطان تو خونمونه به  شکل و قیافه ترسناک و آتیش و اینا ندیدم ها

به  شکل و ظاهر  انسان هم ندیدم 

فقط تو خواب میدونستم که شیطان تو خونمون روبروی من وایساده

تو خواب قران به دست صلوات میفرستادم تا از خونمون بره (من اصلا شیطان رو ندیدم فقط میدونستم که هست و چون نمیتونستم ببینمش همش شکل بازیگر نقش شیطان سریال یوسف  تصورش میکردم)

از اون شب ترس افتاده به جونم و به خیلی چیزای عجیب غریب فکر میکنم 

دوستان مذهبی به نظرتون من چرا باید همچین خوابی ببینم؟

مذهبی نیستم ولی همیشه گوشه ی مغزم درگیره که چرا قران نمیخونم نماز نمی خونم 

یه مدت میخونم بعد ول میکنم 

خودت جوب خودت دادی، داره کمک‌ می‌کنه که نخونی،  تقابل روحی داری شیطان و ذهنت، تهلیل زیاد بگو

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتقاد اصلا اشتباه هست لپ کلامی کردن ما شریعت طریقت داریم ک میگه به ماها شما انسان مسلمان هستین وراهتون مشخص کرده خدا در قران و انسانیت همراه مسلمونیت باید داشته باشیم  پس ماها نمیتونیم مثل کشورهای اروپائی فکر کنیم مقایسه کنیم وانجام داشته باشیم انسانیت خالی داشته باشیم ماها باید انسانیت مون همراه مسلمونیت مون باشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

من نزدیک اذان صبح خواب شیطان رو دیدم روی پنجره من نگاه می‌کرد با صورت اتشین عصبی بود بیدارشدم دیدم گوشیم داره اذان میگه بلندشدم نمازم خوندم.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

اعتقاد اصلا اشتباه هست لپ کلامی کردن ما شریعت طریقت داریم ک میگه به ماها شما انسان مسلمان هستین وراه ...

میخوام ولی نمیتونم 

نمیتونم که وانمود کنم دلم برا نماز عید فطر میتپه 

نمیتونم بشینم دعای جوشن کبیر بخونم انگار با عقایدم جور در نمیاد

نميتونم ادا دربيارم كه خيلييي معتقد و مذهبي ام 

تاپیک حاجت میبینم برام عجیبه (تو دلم میگم که چی اخه)

ولی برا نماز و قران اینجوری نیستم (چن روز پيش برنامه كودك بود كه قران ميخوندن )تا اخر نشستم پاي برنامه چون به قران اعتقاد قلبي دارم

ولي دروغ چرا نسبت به اهل بيت يا دعا ها و بعضي از اعمال ديني اصلا اين شكلي نيستم 

چون خودسازی واصلاح هات کامل نداشتی برپایه شریعتت که قوای توکل ایمانت قوی شه ،از نمازخوندن ومراقبت های رفتاریت شروع کن 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید