2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دعا کن بتونم، این اولین کسی بود تو این ۲۷ سال واقعا به دلم نشستولی خب خودم حدس می‌زنم چون دختر باز ...

اگه لیاقت داشته باشم حتما برات دعا میکنم و مطمئنم که میتونی همونطور که من از پسش براومدم و میشه گفت الان خوشحال ترین ورژن خودمم تو هم میتونی ، اولش سختهه اما بعد یه مدتی وقتی فهمیدی که خودت چقدر خفنی ، دیگه اون ادم تو ذهنت کمرنگ میشه و میشه مثل خیلی از ادمایی که تو خیابون میبینیم.. ادمای عادی ...

فقط منفعل نباش 

مهارت های مختلف یاد بگیر

یا مثلا ببین به چه چیزی علاقه داری برو سراغ همون و سعی کن بهترین خودت باشی تو اون حرفه ، به خودت محبت کن مثلا یکی از کارایی که من میکنم اینه که بعضی مواقع جلوی اینه وایمستم خودمو نگاه میکنم و تو دلم میگم وای چقد من قشنگم (و شاید باورت نشه اون لحظه خیلیی انرژی میگیرم و واقعا شارژ میشم😂)

درمورد جمله ی اخرت هم اره آبجی جان یسری از این پسرا خیلیییی خوب بلدن ادای ادمای پاک و عاشق رو دربیارن درحالی که تو دل شون چیزی جز هوس و لذت و خوشگذرونی نیست ..

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

خخخ الان آنبلاکش کردمتکلیفم روشن کنین بکنم یا نکنم

با کسی ک ۶ سال باهاش دوسته بوده اومده پیش تو ابروش و برده عکساشو نشون داده ببین دیگه فردا روزی با تو چیکار میکنه

خیلی آدم کثیفیه

ببین نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی من حتی اگ با یکیم دعوا کنم بلاکش نمیکنم هم یه کار بچگانس و هم اینک ...

منم خیلی بدم میا ازاین حرکت واقعا بی احترامیه وبدمم میا کسی اینکارو کنه. ولی یبار دوستمو بلاک کردم ومقصر خودش بود.  

چون جواب تلفنش ندادم، یعنی خواب بودم نفهمیدم. منو بلاک کرده بود. بهش گفتم اینکارا یعنی چی. زود ازبلاک دراورد و گف دروغ میگی. منم گفتم مثه خودت رفتار میکنم و بلاکت میکنم. 

اره میگفت عشقمیا میگفت مادر شاگردام بهم نخ میدن، حتی عکس های برهنه دوست دخترشو نشونم داد

ببین تو الان تونستی بلاکش کنی 

ولی اگ خدای نکرده برگردی بهش شاید کاری کنه وابستش شی (هدفی که اکثر پسرا دارن) 

و اون وقته که کارای بدشو تو ذهنت قشنگ توجیح میکنی

پس ولش کن دختر جان