مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 عنوان خیلی سختم بود ولی کات کردم | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 46 پست خیلی دوست پسرم خوشگل و احساساتی بودولی ۶سال با یک دختر هرزه رابطه داشتبدون خداحافظی بلاکش کردمکارم درست بود اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه 1404/01/08 | 02:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 ببین نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی من حتی اگ با یکیم دعوا کنم بلاکش نمیکنم هم یه کار بچگانس و هم اینک ... خب چجوری باهاش کات کنم؟ اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 این قصدش از اینکه عکس ها رو به تو نشون بده چی بود ؟طرف خیلی پفی..وز و د..یوث بوده اره نمیدونم قصدش چی بودحتی میگفت من معلمم میرم کلاس خصوصیمادر بچه ها بهم نخ میدن اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
akwhshlshwbodsvj عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5859 ببین نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی من حتی اگ با یکیم دعوا کنم بلاکش نمیکنم هم یه کار بچگانس و هم اینک ... منم همینم، یکیو که خیلی کارای بدی در حقم کرد بلاک نکردمفقط به امید اینکه تغییر میکنه.. 🥲میدونم شاید طرز فکرم اشتباهه
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3432 خب چجوری باهاش کات کنم؟ درست نگفتی چیشده خیانت کرد بهت؟؟ اگ آره پس حقشه من فک کردم اینی میگی واسه گذشتشه نه الان
ماریا_۰۴ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 485 اره نمیدونم قصدش چی بودحتی میگفت من معلمم میرم کلاس خصوصیمادر بچه ها بهم نخ میدن اگه گفت چرا بلاک کردی بگو : نمیدونستم پفیو.ز بودن شغله هنوز عوضی افتخار میکنه
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3432 منم همینم، یکیو که خیلی کارای بدی در حقم کرد بلاک نکردمفقط به امید اینکه تغییر میکنه.. 🥲میدونم شاید ... اصلا از اسمشم بدم میاد نمیدونم شاید چون دردش حس کردم دلم نمیاد کسیو بلاک کنم چون خودم یکی ک خیلی دوسش داشتم بلاکم کرد هنوز ک هنوزه انتظار میکشم بلاخره یروزی آنبلاکم کنه🥲
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 درست نگفتی چیشده خیانت کرد بهت؟؟ اگ آره پس حقشه من فک کردم اینی میگی واسه گذشتشه نه الان مال گذشته ولی خب خیلی قشنگ نازمو،میخریدولی حس میکردم میخواد مخم،بزنه برای سکسسسچون از سکسس کامل عشقش، بهم گفته بود واز اینکه مادر شاگرداش،بهش نخ میدن، همش حس میکردمهمه این ناز کشیدن ها برای اینه که باهاش وارد رابطه بشم اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 اگه گفت چرا بلاک کردی بگو : نمیدونستم پفیو.ز بودن شغله هنوز عوضی افتخار میکنه واقعا کارم اشتباه نبود.یهویی بدون دلیل بلاکش کردم؟ اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3432 مال گذشته ولی خب خیلی قشنگ نازمو،میخریدولی حس میکردم میخواد مخم،بزنه برای سکسسسچون از سکسس کامل ع ... خداییشم پسری ک از رابطه های قبلیش حرف میزنه آدم درستی نیس و اینکه اینجایی ک گفت قصدش با اون دختره ازدواج بوده و خانواده ها راضی نشدن مث سگگگ دروغ میگه صدرصد کاراشو ک کرده خسته شده ولش کرده خودش
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 خداییشم پسری ک از رابطه های قبلیش حرف میزنه آدم درستی نیس و اینکه اینجایی ک گفت قصدش با اون دختره از ... عه راست میگی من سادهچ باور کردم میگفت چون ما فارس بودیم اونا، لر بودنخانواده ام نذاشتنبعد ۶ سال باهاش رابطه داشت اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
مریم۲۲۲۲۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1639 باز کن خب چجوری باهاش کات کنماینقدر قشنگ صحبت میکنه ک نگوووو اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه پس لطفا با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه
akwhshlshwbodsvj عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5859 اصلا از اسمشم بدم میاد نمیدونم شاید چون دردش حس کردم دلم نمیاد کسیو بلاک کنم چون خودم یکی ک خیلی دوس ... عزیزممم🥲🫂پسره بی لیاقت
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 3432 عه راست میگی من سادهچ باور کردم میگفت چون ما فارس بودیم اونا، لر بودنخانواده ام نذاشتنبعد ۶ سال با ... آخ آخ منم همچین اکسی داشتم ۲۵ سالش بود هفت خط عالمممم دیگ به این برنگردی
akwhshlshwbodsvj عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5859 واقعا کارم اشتباه نبود.یهویی بدون دلیل بلاکش کردم؟ نهههههه اسی آنبلاک نکنی