2777
2789
عنوان

خیلی سختم بود ولی کات کردم

375 بازدید | 46 پست

خیلی دوست پسرم خوشگل و احساساتی بود

ولی  ۶سال با یک دختر هرزه رابطه داشت

بدون خداحافظی بلاکش کردم

کارم درست بود

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه به یه دختر دیگه به هر دلیلی میگی هرزه(کلمه ی بد) قشنگ نیست..ولی اینکه در برابر خیانت اون پسر ج ...

ن  خب  دختره به پدر ومادرش دروغ می‌گفته خونه دوستشه

میرفتن باهم سوئیت میگرفتن برای رابطه

حتی عکسای  برهنه اون دختر بهم نشون داد

اختلال مرزی دارم هر نوع تحریک عصبی ممکنه باعث خودکشیم،بشه  پس لطفا  با من درست صحبت کن خون من گردنت نباشه

بهترین کارو کردی

از این به بعد سعی کن فقط رو پیشرفت خودت تمرکز کنی ، خودت حال خودت رو خوب کنی خلاصه اونقدری با خودت حال بکنی که نیازی به کسی نداشته باشی که بعدا ضربه بخوری یا و...

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

از کجا فهمیدی دوست بودن؟

عکسای  بدون لباس اون دختر نشونم داد

میگفت ۶ سال باهم بودن ولی خانواده ها نذاشتم باهم ازدواج کنن

بهترین کارو کردیاز این به بعد سعی کن فقط رو پیشرفت خودت تمرکز کنی ، خودت حال خودت رو خوب کنی خلاصه ا ...

دعا کن بتونم، این اولین کسی بود تو این ۲۷ سال  واقعا به دلم نشست

ولی خب خودم حدس می‌زنم چون دختر باز بوده قشنگ بلده  دلبری کنه

ن خب دختره به پدر ومادرش دروغ می‌گفته خونه دوستشهمیرفتن باهم سوئیت میگرفتن برای رابطهحتی عکسای بر ...

میدونم گلم قطعا ویژگی های زشتی داشته که "هرزه" میگی بهش..

بخاطر اینکه کلامت آلوده به حرف های بد نشه گفتم(مثلا بگو دختره خوبی نبوده اینجور بهتره😊🩷)