2777
2789
عنوان

زنگ زدم 123و هیچ کمکی نکرد بهم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 52 پست
اره بنظرم پیام بده ، زندگی سخت تر از این حرفاس که سر چرت بخوای جدا شی یا قهر کنی کلا دنیا ک...یری هس ...

اهوم پس 

اگه پیام دادم جواب نداد چی؟

اگه گفت دیروز چرا همچین کردی چی؟؟

آره خیلی بدم میاد 

وقتی ما دعوا میکنیم میره بهه همه میگه 

😒

من دفتر آرزوهامو پاره کردم...

اهوم پس اگه پیام دادم جواب نداد چی؟اگه گفت دیروز چرا همچین کردی چی؟؟آره خیلی بدم میاد وقتی ما دعوا م ...

جواب میده خیلی خانومانه پیام بده بگو بیا آشتی کنیم 

بپیچون بگو گذشت دیگه شد اتفاق افتاد قهر اگه طولانی بشه عادت میشه بیا بریم بیرون بریم مسافرت اصلا 

دقیقا چقدر خاله زنک

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب میده خیلی خانومانه پیام بده بگو بیا آشتی کنیم بپیچون بگو گذشت دیگه شد اتفاق افتاد قهر اگه طولان ...

اهوم پیام بدم ببینم چی جواب میده 

یا منتظر بمونم خودش پیام بده؟

خورد نشم؟

آره خیلی بیشعوره

اهوم پیام بدم ببینم چی جواب میده یا منتظر بمونم خودش پیام بده؟خورد نشم؟آره خیلی بیشعوره

بنظرم یه پیام رو تو بده پس فردا نگه برات مهم نبود از خدات بود 

بنظرم راه بیاد باهات 

دوستت داره ؟ سنتی ازدواج کردین؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

بنظرم یه پیام رو تو بده پس فردا نگه برات مهم نبود از خدات بود بنظرم راه بیاد باهات دوستت داره ؟ سنتی ...

باشه پس 

بنویسم براش 

سلام صبحت بخیر بیا دیروز هرچی شد و نشد رو فراموش کنیم 

اگه آره که یه پیام بده اگه نه که بای بای 

اره سنتی بودیم 

بنظرم یه پیام رو تو بده پس فردا نگه برات مهم نبود از خدات بود بنظرم راه بیاد باهات دوستت داره ؟ سنتی ...

و میدونی از چی میسوزم 

دوس نداشتم کسی بفهمه ما قهرم هم خانواده اون فهمید هم من

باشه پس بنویسم براش سلام صبحت بخیر بیا دیروز هرچی شد و نشد رو فراموش کنیم اگه آره که یه پیام بده اگه ...

اره خوبه انشاالله که درست میشین باهم 

چند وقته ؟

و میدونی از چی میسوزم دوس نداشتم کسی بفهمه ما قهرم هم خانواده اون فهمید هم من

بهش بگو سر وقت مناسب بگو که دوس ندارم هرچیزی بینمون میشه رو بری بزاری کف دست خانواده ها 

زندگی زن و شوهری ما به خودمون مربوطه دعوا باشه بین خودمون شادی باشه بین هر دو درسته خانوادهامون هستن 

ولی این یه چیزی هست بین منو تو فقط 

بهش بگو سر وقت مناسب بگو که دوس ندارم هرچیزی بینمون میشه رو بری بزاری کف دست خانواده ها زندگی زن و ش ...

اهوم حتما

مرسی عزیزم ازت خیلی آروم شدم 

🫂❤️

۲ سالی میشه عقدیم🥲

منم ۱۸ سالمه ۲ سال عقدم ،ارزش ندارع اصلا بخدا این چیا 

اهوم حتمامرسی عزیزم ازت خیلی آروم شدم 🫂❤️

خدارشکر عزیز دلم ❤️هروقت خواستی حرف بزنی تگم کن

با نامزدم دیروز دعوای حسابی کردم بهم گفت پول عید های چرا میدی مامانتدر حالی که من ندادم و خرج کردم خ ...

نامزدت هم بچس نه؟

یعتی چی عیدی هاتو نده مامانت؟

خودت هم سنت کمه اخه سر عیدی دعواتون گرفته فزدا ازدواج کردی میخوای چیکار کنی؟

بهتره برات جدا شی تا ازدواج نکردی هنوز سنت کمه بشین درستو بخون سال دیگه کنکور بده شهر دیگه قبول شو

بعدشم دعواتون و چرا باید بیاد به مامانت بگه؟نباید از هرچیزی خانواده ها باخبررباشن