2777
2789
عنوان

چرا آدم باید بچه دار بشه واقعا ❓یه دلیل منطقی

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 89 پست
تو هرجور دوس داری بقیه هم اختیار خودشون رو دارن این بهترین جوابه۰۰🙂

جوابت کاملا بی ربط بود

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

وقتی که حس کردم نیاز دارم مادر بشم و میتونم یه موجودی رو در حد توان  خودم خوشبخت کنم بچه دار شدم. و واقعا هم راضی بودم.زندگی بدون وجود بچه م اصلا رنگ نداشت اما بچه خونه مونو گرم کرد. دلخوشی من و شوهرم بچه مونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهم ترین دلیلی که به شخصه درک کردم اینه که بچه برکت میاره برای زندگی ادم از همه لحاظ

خداروشکر با زدن این تاپیک بیشتر مطمئن شدم بچه دار شدن آدما بخاطر خودشونه 

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه به زندگی معنا میده انگیزه میده باعث تلاش میشه اگه قرار بود هیچکس تولید مثل نکن نسل انسان منقرض میشد

انسان یجورایی بچه رو ثمره زندگیش میدونه یکی که از خودتم بیشتر دوستش داری

(ولی من مخالف بچه دار شدنم و برگردم به عقب بچه دار نمیشم)

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

کی قاعده و قانون گذاشت؟صرفا یه تاپیک و تبادل نظره عزیزم دو روز دیگ ممکنه همین حرفا رو بچت بهت بزنه ک ...

من نگفتم شما برای کسی قانون گذاشتی

حرف اینکه عقیده من برای خودمه

نمیتونم بگم چون بچه نمیخوام بقیه هم نباید بخوان

بچه دار شدن اصولی داره

کسی که میدونه از لحاظ مالی و روانی صلاحیت داره و بچه دار هم بشه قطعا بچه ش در آینده نمیگه چرا منو بدنیا آوردی

اکثر گلایه های بچه ها از پدر و مادر بخاطر کمبودهای مالیه 

بخاطر شرایط فجیع اقتصادیه که فقط درجا زدنه

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

برای پدر و مادر بله ولی برای بچه یه جبره پدر و مادر انتخاب میکنن که یه بچه مجبور به زندگی تو این دنی ...

بله دقیقا درست میگی من خودم به شخصه همیشه میگم کاش اصلا به دنیا نمیومدم

ولی العان خودم دوتا بچه دارم اولی رو بخاط اینکه دوست داشتم مادر بشم و از نظر من زندگیم از یکنواختی در بیاد آوردم و دومین بچه رو بخاطر اینکه دخترم تنها نباشه آوردم

والعان  که فکر میکنم میفهمم از خود خواهی خودم بوده

بچه ای که میاد فقط درد رنج که تحمل نمیکنه..خیلی چیزا رو تجربه میکنه..من با بچه زیاد مخالفم ولی یه دو ...

خدا خودش بدون رودروایسی تو قرآن گفته ما انسان را در رنج آفریدیم 

آخه این دنیا پر از اتفاقات غیر منتظره هست اون بچه ممکنه دچار بیماری بشه خدایی نکرده خانوادشو از دست ...

اره واقعن ولی خب این دنیا براساس نیاز شکل گرفته همه ی ارتباطات و اتفاقای اطرافمون براثر نیاز شکل میگیره تولید مثل نیاز مارو برطرف میکنه و همینطور این برا نسل ب نسلمون صدق میکنه،نمیشه گف بخاطر اتفاقایی ک شاید هیچوقت رخ نده خودمون رو از لذت فرزند داشتن محروم کنیم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

خدا خودش بدون رودروایسی تو قرآن گفته ما انسان را در رنج آفریدیم

آره دقیقا گفته..ولی به عنوان مثال شما تمام لحظه های زندگیت فقط رنج کشیدی؟! نه دیگه زندگی تلفیقی از اشک و لبخنده..اون بچه ای هم که بر فرض با برنامه وارد زندگیمون میکنیم..هزاران چیز خوبم تجربه میکنه دیگه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
بچه به زندگی معنا میده انگیزه میده باعث تلاش میشه اگه قرار بود هیچکس تولید مثل نکن نسل انسان منقرض م ...

حرفاتو قبول دارم کاملا 

حرفم اینجاست دوتا آدم بخاطر خودشون و تمایلات درونی خودشون بچه میارن 

خب طبیعتا بابد بدونن ک مسئولیت خیلی زیادی در قبال بچه دارن 

اینکه پدر و مادر یه بچه رو وارد این دنیا کنن به ایم‌ معنی است ک کلی مسئولیت انداختن رو دوش خودشون 

اما تو ایران انقدر پدر و مادر رو مقدس کردن ک اونا فکر میکنن همبن ک بچه رو وارد این دنیا کردن خودش کلی لطفه و حتی خیلی هاشون بابت غذا و پوشک عوض کردن بچع تو کودکی هم سرش منت میذارن

اردواج کردی هیچوقت بچه دار نشومادر بودن رسما بردگی انتخابیه

بردگی‌ انتخابی یعنی چی؟ این دو تا لغت در تضاد کامل با همدیگه است

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بچه دار شدن یه غریزه اس که تو نهاد بشره ،البته که تو نسل الان خیلی ها دارن با این غریزه مبارزه میکنن مثلا خیلی ها دیگه ازدواج نمیکنن مطمئنا حسش هست ولی خب به دلایلی نمی‌خوان یا نمی تونن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
من نگفتم شما برای کسی قانون گذاشتیحرف اینکه عقیده من برای خودمهنمیتونم بگم چون بچه نمیخوام بقیه هم ن ...

درسته کسی که از لحاظ مالی و روانی صلاحیت داره قطعا میتونه بچه دار بشه، ولی اون عزیزانی که مثلا بچه میارن تا شوهر هاشون پابند زندگی بشن و یه عمر بچه رو تو جو بد بزرگ میکنن یا اونایی که از لحاظ مالی شرایط افتضاح دارن ولی ۴،۵ تا بجه میارن ، اینا دلیل دیگه ای جز خودخواهی نداره واقعا!! اون بچه ها بی گناه ترین قربانی ها هستن به نظرم